Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hocam 2k rahat oynatır mı bu kart yoksa ti versiyonuna mı bakmalı?
oynatır 41bine ti olsa ti al derdim ama ucuz 5070ti yok şuan 9070xt bunun yerine alınabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu daha demin 37 ydi şimdi 34 e çekmişler güzel fiyat bence beyaz 5070 için
34ten yenilendi hocam.

Bu daha demin 37 ydi şimdi 34 e çekmişler güzel fiyat bence beyaz 5070 için
34 ten çektim kaçıran üzülür. 5070ti almıştım 64k ya onu iade edeceğim

Alınır mı ?
Hocam URL'deki sistem mevcutsa ve soğutma performansı yeterliyse hiç kalkışma bence ama soğutmadan memnun değilsen tavsiyem bu ürün yerine bu soğutuculara yönelmen olacak.

Farklar:
-Radyatör kalınlığı senin attığın 30mm -- benim attığım 38mm
-Senin attığında ekran var - benim attığımda VRM pompa fanı var 400-2500 rpm (pwm control)
-Radyatör Fan hızı senin attığın 300-1550rpm -- benim attığım 400-2500rpm
-Senin attığın airflow max 89.7cfm -- benim attığım 110cfm (Radyatörü hızlı soğuttuğuna işaret, yüksek olması iyi)
-Statik basınç senin attığın 2.99mm H2O -- benim attığım 5.2mm H2O (havanın rahat geçtiğine işaret, yüksek olması iyi)
dahası vardır yoktur bilmiyorum ama kısaca bu attığın bahsi geçen fırsat fiyatına alınmaz fiyatları rastgele yazmışlar bu gece çöp tüm ürünler.

Arctic Liquid Freezer III Pro 280 ARGB 4.895TL
Argb olmayan 5.298TL)

Dostlar gaming gecesinden 9800x3D almayı düşünüyorum ama crimson desert kampanyasında kod kaldı mı? Yakın zamanda satın almış olan var mı?

Hocam URL'deki sistem mevcutsa ve soğutma performansı yeterliyse hiç kalkışma bence ama soğutmadan memnun değilsen tavsiyem bu ürün yerine bu soğutuculara yönelmen olacak.

Farklar:
-Radyatör kalınlığı senin attığın 30mm -- benim attığım 38mm
-Senin attığında ekran var - benim attığımda VRM pompa fanı var 400-2500 rpm (pwm control)
-Radyatör Fan hızı senin attığın 300-1550rpm -- benim attığım 400-2500rpm
-Senin attığın airflow max 89.7cfm -- benim attığım 110cfm (Radyatörü hızlı soğuttuğuna işaret, yüksek olması iyi)
-Statik basınç senin attığın 2.99mm H2O -- benim attığım 5.2mm H2O (havanın rahat geçtiğine işaret, yüksek olması iyi)
dahası vardır yoktur bilmiyorum ama kısaca bu attığın bahsi geçen fırsat fiyatına alınmaz fiyatları rastgele yazmışlar bu gece çöp tüm ürünler.

Arctic Liquid Freezer III Pro 280 ARGB 4.895TL
Argb olmayan 5.298TL)
Çok detaylı güzel yazmışsın ağzına sağlık. Bu sistem gitti hocam tekrar topluyorum. Benim için önemli olan sessizlik açıkcası

Çok detaylı güzel yazmışsın ağzına sağlık. Bu sistem gitti hocam tekrar topluyorum. Benim için önemli olan sessizlik açıkcası
Teşekkür ederim açıkçası çok bir bilgim yok sıvı soğutmalar kısmında ufak bi araştırdım senin vesilenle :D
Sessizlik konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum çünkü ürünün kendi orjinal sitesinde pompa devrini, pompa fanı devrini ve radyatör fanı devri hepsinin pwm control desteklediğini söylüyor.

ekstra bu videoda da %50 / %100 fan ses testi ve ryzen9 7900 sıcaklık testi var bakmak istersen

Son düzenleme:
pompa maksimum 80 -100 arası çalıştırılır lianlide pompa ve fan kontrolü var temelli öldürmeyin arcticte pwm kontrol var lianlide yok gibi anlatmışsınız :D Lian li de sektör lideri asetek 8. nesil pompa var arctic 1 2 derece maksimum daha fazla soğutur kalınlığından dolayı ama her kasaya uymayabilir. Lian li Lian lidir hocam.

Geri