Modemi resetlebu sorun sadece telefonda oluyor bilgisayar da olmuyor aynı wifi baglanıyorum bilgisayarda'da oluyordu'da google ayarlardan puplic DNS seçince düzeldi telefonda'da aynısını yaptım ama telefonda olmadı
günde en az 2 kere resetliyom zatenModemi resetle
ya yok ne anası anam 60 yaşında telefonu zor açıyorAnnen kısıtlamıştır. Hat kimin adına kayıtlı?
şuan baktım güvenli internet profili kapalı yazıyorgüvenli profil olabilir iss tarafından kontrol et
İnternet Profili güvenli internet profili kapalı yazıyorgüvenli profil mi baktın mı senin yapmana gerek yok ara sıra kafalarına esince iss yapıyor .
telefonda mı bir sıkıntı var acaba VPN kullandım zaman youtube yorumlar görünüyorgüvenli profil mi baktın mı senin yapmana gerek yok ara sıra kafalarına esince iss yapıyor .
olmuyoözel dns kısmana bunu yazıp denesene dns.adguard-dns.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birde youtube önbelleğini temizle
youtube giriyorum yorumlar gizlendi felan yazıyor VPN açıyorum düzeliyor yorumlar görünüyor bilgisayar'da oluyordu google ayarlardan puplic DNS seçince düzeldiözel dns kısmana bunu yazıp denesene dns.adguard-dns.com
denedim telefonu sıfırladım haddaözel dns kısmana bunu yazıp denesene dns.adguard-dns.com
KISITLI MOD aktif oluyor telefondan youtube girince anlamadım ben bu işi bütün tuaf işler beni buluyorözel dns kısmana bunu yazıp denesene dns.adguard-dns.com
mobil veriye geçince düzeliyor wifi de bir sorun var ama ne ?özel dns kısmana bunu yazıp denesene dns.adguard-dns.com
napacam benözel dns kısmana bunu yazıp denesene dns.adguard-dns.com