🔥İndirim Aerocool p300c ARGB MATX kasa - 2.799 TL

Aerocool graphite kasa kullandım daha önce, malzeme kalitesi çok kötüydü. Anakart tepsi kısmının sac kalınlığı çok inceydi ve fanları da kendini bile serinletmiyordu. Görünüşü güzel bu modelin fakat 1k fazla verip daha iyi markalardan (lian li, corsair vb) almanızda fayda var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürünün yorumlarında da vidanin kolay yalama olduğu yani sac kalınlığı yine ince olduğu yazıyor. Fanlari da beğenmemiş çoğu kişi, yani dediğim gibi değişiklik yokmuş aerocoolda. Birde fanlari bendeki gibi cins 6 pinse kendi hubu dışında da kullanmıyorsunuz, o bilgi yazmamış ama dikkat edilmeli.
2800tl'ik ürün çok bir şey beklememek lazım içi çok geniş ve büyük 360mm aio desteği var daha ne isteyeceksin 2800tl den.

2800tl'ik ürün çok bir şey beklememek lazım içi çok geniş ve büyük 360mm aio desteği var daha ne isteyeceksin 2800tl den.
360mm desteği bir kriter değil, 2800 TL kasaya ayırcan biri gidip aio almaz zaten. Şöyle bir kasa: https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-...wer-kasa-p-57799?utm_campaign=akakce&v=1.38.7 çok daha iyi. Bu attığımın fanı daha iyi, malzeme kalitesi de daha iyi. Power, reset tuşları daha iyi konumlanmış. Kendinden gpu holderı var. Vs vs. ve aradaki fark 600 tl :).

360mm desteği bir kriter değil, 2800 TL kasaya ayırcan biri gidip aio almaz zaten. Şöyle bir kasa: https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-...wer-kasa-p-57799?utm_campaign=akakce&v=1.38.7 çok daha iyi. Bu attığımın fanı daha iyi, malzeme kalitesi de daha iyi. Power, reset tuşları daha iyi konumlanmış. Kendinden gpu holderı var. Vs vs. ve aradaki fark 600 tl :).
360mm desteği bir kriterdir günümüzde artık insanlar 240mm yerine kule tipi alıyor kule tipi istemeyenler de 360mm alıyor eğer bir kasada 360mm desteği yoksa o kasanın ömrü kısadır. Konudaki kasa attığın kasadan daha küçük olup daha geniş yer veriyor , ekran kartı desteği daha fazla , usb girişi daha fazla. E tabii Lian li vector mini de güzel +1 fan , daha büyük.

P500C Daha İyi Bir Tercih Olurdu Ama Fiyatına Göre Halen Güzel Kasa :)

360mm desteği bir kriterdir günümüzde artık insanlar 240mm yerine kule tipi alıyor kule tipi istemeyenler de 360mm alıyor eğer bir kasada 360mm desteği yoksa o kasanın ömrü kısadır. Konudaki kasa attığın kasadan daha küçük olup daha geniş yer veriyor , ekran kartı desteği daha fazla , usb girişi daha fazla. E tabii Lian li vector mini de güzel +1 fan , daha büyük.
360mm bir kriter değildir, bütün kasalarda nerdeyse 360mm desteği var zaten. Attığım kasa konudakinden daha ince ve daha uzun bir kasa farkındayım, konu ıtx buildde değil zaten. Ekran kartı desteği daha fazla dediğin, konudaki 45 cm attığım 41 cm destekliyor, piyasadaki en devasa kart rog astral 5090 35.5 cm yani ikiside çok ötesinde gpu desteği olarak. Aerocoolda ince ayrıntı bakımından çok kötü attığıma göre. Attığın kasaya arctic sıvı soğutucu radyatörü sığacağını sanmıyorum mesela. Ama lianli ye sığıyor. Power, restart tuşları, usb portları çok kötü yerde aerocoolda ve usb type c portu yok, lian li de en ideal yerde ve type c portu var. 1 cm kadar iç kısımda daha geniş lianli aerocoola göre, bu sayede özellikle 12vhpwr kablosu daha az bükülür. Lian li bu işin argesine çok para akıtan bir marka, aerocool ise olabilecek en ucuzcu markalardan biri. Attığım kasa 3450 olduğu yerde aerocoola 2k dan fazla para vermem. İki markayıda deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.

Son düzenleme:
Siyah renk yakışmıyor mu yoksa fanların ledlerinde ki renk seçeneği yüzünden mi bu kadar kötü görünüyor bilemedim. mATX güzel kasa yapan firmaları taktir ediyorum.

Geri