WhoCares
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,047
bence çoktan görmüştür o görmese bile @Mehmet Yılmaz görmüştürElinizden geldikçe etiketleyin ne kadar çok kişi etiketlerse o kadar dikkat çeker.
bence çoktan görmüştür o görmese bile @Mehmet Yılmaz görmüştürElinizden geldikçe etiketleyin ne kadar çok kişi etiketlerse o kadar dikkat çeker.
kargo dahil 2 k İncehesap gaming gecesi indirimi gibi olmuşYo bu zaten indirim düz fiyatı 2-3k civarıdır.
Bakımda , hızlıresime yükleyip BBCODE ile yükle.@Mehmet Yılmaz hocam fotoğraf nasıl ekliyoruz foruma bulamadım
doğrudur da bence distiribütör sinerji galiba kelepir fiyata satsalar tanınmak için , segatop un yaptığı gibi zamanında 1.5 k lık hava soğutmayı 600 e sattı misalRakiplerine göre çok iyi yine de.
bulamadımBakımda , hızlıresime yükleyip BBCODE ile yükle.
İlettimbence çoktan görmüştür o görmese bile @Mehmet Yılmaz görmüştür![]()
Güçlendirme kiti varsa anakartın soketi ve işlemcin etkilenmez yükten.agırlıgı 1.1kg miş heleeeee anakart i üzmez herhalde![]()
Baya iyi fiyat alsam mı diye düşünüyorum da 5600 için çok gereksiz olur ya.![]()
Ocypus Delta A62 EX Digital Black 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ocypus Delta A62 EX Digital Black 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Ocypus Delta A62 EX Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ocypus Delta A62 EX Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yaaaani... kasasına uyacak varsa alsın denesinpeerlees assasin ve phantom spirite denk. @Abdullah Hacıgül buna bir inceleme çeksen fena olmaz Türkiye de adam akıllı inceleme yok hatta genel olarak adam akıllı inceleme yok.
Kağıt üstünde 160mm yazıyor ancak bilemedim2 fanı var bu arada.
İnternette bulduğum bir testte 190w'ı 85-90 arası tutabiliyordu 7950x.
Düzenleme/Ekleme
Dostlar noctua nh-dh 15 ten daha büyük belirtmek istedim tr deki en büyük kule tipi sanırım. (değilmiş düzenleyelim nh-d15 daha büyük)
ama sanırım en büyük 120mm.
Şöyle atalım da yalan olmasın![]()
yazık altında ezilir bununBaya iyi fiyat alsam mı diye düşünüyorum da 5600 için çok gereksiz olur ya.