🔥İndirim Ocypus Delta A62 EX Digital Black 120 mm kule tipi soğutucu - 1850 TL

Doğru söylüyorsun hocam kalsın ya baya yakışıklı bir şey ama insanı mest ediyor
stock fan bile fena değil X olmayan için şu bizim 600 liraya aldığımız segotepten denk getirirsen al 6 bakır boru 12cm

stock fan bile fena değil X olmayan için şu bizim 600 liraya aldığımız segotepten denk getirirsen al 6 bakır boru 12cm
Thermalright Assassin X 120 Refined SE var bende bu böyle yakışıklı duruyor diye almak istiyordum da bu işlemci için değmez 7500f olsa alırdım geleceğe dönük bir soket olduğu için.

konu dışında rehberim var bakabilirsin.
rehber nerde :D bu bilgileri kim yazıyor resimde 164mm toplam boyu sinerjide yazıda 160mm başka yerde 155.
kim doğru söylüyor.

Yaaaani... kasasına uyacak varsa alsın denesin :D peerlees assasin ve phantom spirite denk. @Abdullah Hacıgül buna bir inceleme çeksen fena olmaz Türkiye de adam akıllı inceleme yok hatta genel olarak adam akıllı inceleme yok.

Kağıt üstünde 160mm yazıyor ancak bilemedim :D 2 fanı var bu arada.

İnternette bulduğum bir testte 190w'ı 85-90 arası tutabiliyordu 7950x.

Düzenleme/Ekleme
Dostlar noctua nh-dh 15 ten daha büyük belirtmek istedim tr deki en büyük kule tipi sanırım. (değilmiş düzenleyelim nh-d15 daha büyük)
ama sanırım en büyük 120mm.

Şöyle atalım da yalan olmasın :D
Jomboyuda kaybettik indirim konusu açmaktan mesajlara dönmüyor 😆😆

Jomboyuda kaybettik indirim konusu açmaktan mesajlara dönmüyor 😆😆
ne mesajı la görmedim qwlkflqkşleqw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rehber nerde :D bu bilgileri kim yazıyor resimde 164mm toplam boyu sinerjide yazıda 160mm başka yerde 155.
kim doğru söylüyor.
Epeyde yazan genelde doğru olan oluyor ortalaması 160mm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kim doğru söylüyor.

Tam hayalimdeki mini itx sisteme takmalık soğutucu.

Son düzenleme:
Sıvı soğutucunu aldık ya indirim yapmışlar. Ben alışveriş yapmiyim zaten dün taktım ya bunu alacaktım pahalı diye almamıştım inadına bunu da alacağım şimdi

Yaaaani... kasasına uyacak varsa alsın denesin :D peerlees assasin ve phantom spirite denk. @Abdullah Hacıgül buna bir inceleme çeksen fena olmaz Türkiye de adam akıllı inceleme yok hatta genel olarak adam akıllı inceleme yok.

Kağıt üstünde 160mm yazıyor ancak bilemedim :D 2 fanı var bu arada.

İnternette bulduğum bir testte 190w'ı 85-90 arası tutabiliyordu 7950x.

Düzenleme/Ekleme
Dostlar noctua nh-dh 15 ten daha büyük belirtmek istedim tr deki en büyük kule tipi sanırım. (değilmiş düzenleyelim nh-d15 daha büyük)
ama sanırım en büyük 120mm.

Şöyle atalım da yalan olmasın :D
L36 aldim uzer mi

Geri