🔥İndirim Ocypus Delta A62 EX Digital Black 120 mm kule tipi soğutucu - 1850 TL

Ben bu soğutucuyu iyi araştırmıştım sorusu olan varsa sorabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğru söylüyorsun hocam kalsın ya baya yakışıklı bir şey ama insanı mest ediyor
Yok la çok kötü tipi soğutucunun, kasada bayağı kaba duruyor.

Yoooook !

Araba Radyadtörü Gibi :kekw:
Bencede kanka çok çirkin ya :D Şundaki karizmaya bak bide buna bak ;https://app.hb.biz/YqZcUizB4jox

Ama phantom evodan kötü de değil soğutma performansları yakındı testleri kabaca karşılaştırınca.

lancool 216 gibi büyük bir kasa bu muhtemelen sorun yaratmaz.
Spiritle denk evo nun altı.

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow sığarmı acaba yoksa sınırdamı kalır altada bir 5090 patlattıkmı :D
O kasaya bunu alma çok çirkin olur :D

Valla çok güzel duruyor, özellikleride çok iyi. Fiyatı beleş böyle bir soğutucu için.

ne mesajı la görmedim qwlkflqkşleqw

Epeyde yazan genelde doğru olan oluyor ortalaması 160mm.

KAKDKAKFKAKFKAKDKAKKA

Turktelekomlulara 2000/300 tl indirim kuponu var idefixde. Sepeti 2000 tl tamamlarsanız 1650 TL geliyor soğutucu.

Son düzenleme:
Turktelekomlulara 2000/300 tl indirim kuponu var idefixde. Sepeti 2000 tl tamamlarsanız 1650 TL geliyor soğutucu.
Gordumde ne sen siyah atmamislar garip yaw

Aklımı çelme aga...

Piyasadakilere bakınca fiyat olarak en mantıklısı bu gözüküyor tasarımı diğer kule tiplerine göre değişik (renkler ve zevkler tartışılmaz).
fanı clips ile takmaya çalışmıyorsun, 6x 6mm ısı borusu, cift kule fan, dijital göstergesi bile var daha ne olsun inşallah performansı da iyidir :D :D

Geri