Tarafımdan habersiz hat açıldı 4 5 gündür ve biri kullanıyor şu an

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bir şey olmaz. Faturaları hep baban öder.
Annenin hattını neden annen adına almıyorsun?
Neden annen kendi almıyor?
Ne dalavereler peşindesin?

Neden annen kendi almıyor?
Ne dalavereler peşindesin?
Bu sorgulamalar felan nedir? nasıl üslup bu annem hasta olduğu için ona ait telefonu yoktu onun için açma gereksinimi buldum annemin adına açacaktım normalde engelli raporuda vardı babamla birlikte gittik babamın adına açtı

Bir ücret ödeyip hizmet alıyorsun ve sana verilen hizmet yanlış veriliyor. Başlıbaşına bir mağduriyet.
Hemen o hattı kapattırmalısın. Ayrıca kapatsalar bile sana verilen hizmetin yanlış olmasından dolayı tazminat da ödemeleri lazım.
Hem işi yanlış yapıyorlar hem zamanınızı çalıyorlar hem de sizi bilinmedik bir işin içine sokuyorlar.
Telefon numarası deyip geçmek olmaz. Başınıza her şey gelebilir. Belki alan adam *rgüt elemenı falan çıkar ne belli şu zamanda kimin ne olduğu.

• Beğen
Reaksiyonlar: fox1
Bir ücret ödeyip hizmet alıyorsun ve sana verilen hizmet yanlış veriliyor. Başlıbaşına bir mağduriyet.
Hemen o hattı kapattırmalısın. Ayrıca kapatsalar bile sana verilen hizmetin yanlış olmasından dolayı tazminat da ödemeleri lazım.
Hem işi yanlış yapıyorlar hem zamanınızı çalıyorlar hem de sizi bilinmedik bir işin içine sokuyorlar.
Telefon numarası deyip geçmek olmaz. Başınıza her şey gelebilir. Belki alan adam *rgüt elemenı falan çıkar ne belli şu zamanda kimin ne olduğu.
Yani hocam günahını almiyim adamın yıllardır yanına giderimde bu hata da kabul edilemez 1 haftadır bu hata varmış

Hiç bir bayi kimliksiz abonelik açmaz. Konunun amacı farklı sanırım.

Hiç bir bayi kimliksiz abonelik açmaz. Konunun amacı farklı sanırım.
Hocam babamla birlikte gittik annemin kimliğini ve rapor çıktısını alarak kendisi babamın adına hattı açtı sizin ne demek istediğinizi anlamadım

Bence çalıntı telefon kullanıyor ve tespit edilebilir mi merak ediyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam babamla birlikte gittik annemin kimliğini ve rapor çıktısını alarak kendisi babamın adına hattı açtı sizin ne demek istediğinizi anlamadım
Ve hattı başkasına verdi, öyle mi? Bana inandırıcı gelmedi.

Savcılığa git ve şikâyet dilekçesi ver.

Babam hep tanıdıktır diye bunların yanına gider çocuğuna bırakmışlar '15 16 yaş sanırım' çocuğu gitmiş tanımadığımız bir kadına babamın adına açmış gittim onları aradım dedim direk iptal edin bu sizin sorumluluğunuz felan iptal edilmesine dair bana belge gönderin diye adam dedi şimdi iptal ediyorum göndereceğim dedi bekliyorum bakalım

bayiyi aradım hocam gerekenleri yapacaklarını söylediler şu an beklemedeyim

şu an beklemedeyim hocam gereken yapılmazsa yasal yola başvuracağım teşekkürler cevap için @Miragess @dogankccm0 @Rickkyy
Adamların elinde telefon hattı var kimlik bilgileri var bunlarla bir ton yere kayıt olup sizin adınıza işlem yapabilirler kredi çekebilirler terör örgütleri ile bağlantı kurabilirler kara para illegal işlere bulasabilirler bence senin başın ya da ailenin coook büyük belada hiç vakit kaybetmeden karakola git sikayetci ol en azından ileride başına geleceklere karşı kendini savunman için bir delil olur

Hocam bu olay bugün değil 3 4 gün önce yaşandı o zaman aynı bayiden operatör değişimi yapmıştım bugün annem için hat açarken ondan sonra olduğunu sanıyordum her neyse teşekkürler cevap için

Adamların elinde telefon hattı var kimlik bilgileri var bunlarla bir ton yere kayıt olup sizin adınıza işlem yapabilirler kredi çekebilirler terör örgütleri ile bağlantı kurabilirler kara para illegal işlere bulasabilirler bence senin başın ya da ailenin coook büyük belada hiç vakit kaybetmeden karakola git sikayetci ol en azından ileride başına geleceklere karşı kendini savunman için bir delil olur
teşekkür ettim cevap için

Güncelleme: numara e devlet üzerinden kalkmış sorun birnevi çözüldü gibi duruyor yinede tedbirli olacağım cevap yazan herkese teşekkürler

Bence çalıntı telefon kullanıyor ve tespit edilebilir mi merak ediyor.

Savcılığa git ve şikâyet dilekçesi ver.
Bilader sen ne senaryo kuruyon sabahtan beridir kendisi arkadaşım annesi gerçekten uzun yıllardır hasta ve başına böyle bir olay geldi merak etme senin düşündüğün şey yok

• Beğen
Reaksiyonlar: fox1
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri