Çözüldü✓ 80 K her şey DAHİL PC SİSTEM ( ACİL )

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
80000
Abiler ablalar merhaba Allah'ın izniyle her şey dahil koltuk monitör Kasa vs. Total 80.000 TL lik bilgisayar toplamak istiyorum yüksek ihtimalle itopyadan olacak bu çünkü kendim takamam o kadar bilgim yok birde peşin fiyatına taksit olayı var. Açıkçası oynadığım oyunları oynayıp bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan öneri almak istiyorum.
Oyun olarak
Fortnite , Valorant , Cs , RDR 2 , Bannerlord , GTA tarzı oyunlar daha çok bana hitap ediyor ve bu oyunlarda donma kasma veya FPS Drop yemeden oynamak istiyorum tavsiyeleriniz nedir?

Abiler ablalar merhaba Allah'ın izniyle her şey dahil koltuk monitör Kasa vs. Total 80.000 TL lik bilgisayar toplamak istiyorum yüksek ihtimalle itopyadan olacak bu çünkü kendim takamam o kadar bilgim yok birde peşin fiyatına taksit olayı var. Açıkçası oynadığım oyunları oynayıp bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan öneri almak istiyorum.
Oyun olarak
Fortnite , Valorant , Cs , RDR 2 , Bannerlord , GTA tarzı oyunlar daha çok bana hitap ediyor ve bu oyunlarda donma kasma veya FPS Drop yemeden oynamak istiyorum tavsiyeleriniz nedir?
İşlemci ağırlıklı sistem al, monitör hz yüksek seç, ekran kartına çok yüklenme çokta kısma orta bir şey seni keser. Ekipmanlarda biraz ucuza kaç mouse falan, ileride yenilemesi rahat olur.

Enucuzsistem.com bakın hocam

5 bin TL ye mag 244f monitör
Geriye 75 bine kasa kalıyor
AMD Ryzen 7 7800X3D işlemcili güzel kasalar bulursun .

Ekran kartı sana kalmış. 16 GB vramli 9060 XT veya 5060 ti vs

https://prnt.sc/rzvatyzJi_6q

Daha yeni beyaz bir sistem topladık hocam 80k ya kadar.
Düşünürsen fena değil. Siyah olsun dersen fiyat biraz daha düşer. Ekran kartı da 5070 olanı alınabilir.
Bu da Gamegarajdaki hazır sistem:

Koltuk hariç bu fiyatta.

Bence tabureye otur pc özelliklerinden kısma :D
.

https://prnt.sc/rzvatyzJi_6q

Daha yeni beyaz bir sistem topladık hocam 80k ya kadar.
Düşünürsen fena değil. Siyah olsun dersen fiyat biraz daha düşer. Ekran kartı da 5070 olanı alınabilir.
Bu da Gamegarajdaki hazır sistem:

Koltuk hariç bu fiyatta.

Bence tabureye otur pc özelliklerinden kısma :D
.
Hocam şunu anlamadım gpt 4070 , 5060 16 GB dan daha güçlü diyor

Hocam şunu anlamadım gpt 4070 , 5060 16 GB dan daha güçlü diyor

5070 üst versiyon tabii. Ama VRam yani sanal ramlerini de önemse.
Bir de hazır sistem alıyorsan her şeyi değiştiremiyorsun. Bütçene uygun olacak şekilde en performanslısını almaya çalışıyorsun.
Yukarıda paylaştığım sistem monitörüyle işlemcisiyle ekran kartıyla bugünü kurtaracak, pişman etmeyecek sistemlerden.
Bizim arkadaşın beyaz takıntısı olduğu için 5060Tİ 16 GB ekran kartlısına kaldık mecburen. Ama kötü değil kesinlikle bu da taş gibidir.

Tamamdır teşekkür ettim
5070 üst versiyon tabii. Ama VRam yani sanal ramlerini de önemse.
Bir de hazır sistem alıyorsan her şeyi değiştiremiyorsun. Bütçene uygun olacak şekilde en performanslısını almaya çalışıyorsun.
Yukarıda paylaştığım sistem monitörüyle işlemcisiyle ekran kartıyla bugünü kurtaracak, pişman etmeyecek sistemlerden.
Bizim arkadaşın beyaz takıntısı olduğu için 5060Tİ 16 GB ekran kartlısına kaldık mecburen. Ama kötü değil kesinlikle bu da taş gi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Enucuzsistem.com bakın hocam
Bunun fiyatı çok yüksek çıktı hocam yanlış mı yaptım acaba

hocam dm bakarsın yardımcı olabileceğim bişey olursa haber verirsin

75 bin kasaya kalmıyor adam monitör koltuk vs her şey dahil demiş. Alabileceği en fazla 7500F tarzı bir işlemci olur 5060Ti 16GB ile.

Oyun olarak
Hocam öncelikle hayırlı olsun diyelim. Koltuk demişsin ama spotçudan gidip 300 500 TL ye dandik bir koltuk alsanda olur sistemden çok kısmanı tavsiye etmiyorum. Bahsettiğin oyunlar için en yüksek FPS yi verecek sistem 7500x3D-9060XT 16GB tarzı bir kombo olur. Ama öyle çok yüksek elo değilsen keyfi zevkine takılıyosan 7500F işlemci bile fazlasıyla yeter. Masa falan lazımsa 1500 2000 liraya güzel masalar var zaten birini seçip alabilirsin. İtopyayı zorunlu tutman bütçeni biraz sarsabilir ama bilgin olsun.

Hocamlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ailem karşılayacağı için itopyaya uğrayınca hazır olan bir oem paketten aldım. Açıkçası ailem internet ortamına çok güvenmez bu tarz işlerde o yüzden itopya mağazasına gidince ve alacağım paketin ekran kartından 4 adetle sınırlı kalınca aldım sistemi şöyle yazayım sizde kendi düşüncenizi yazarsınız. Fotoğrafa ekledim aldığım sistemi. ( Ek olaraki3 3. Nesil ve AMD Radeon M5 240 li 60 Hz eski bir laptoptan bu sisteme geçiyorum)

Hocamlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ailem karşılayacağı için itopyaya uğrayınca hazır olan bir oem paketten aldım. Açıkçası ailem internet ortamına çok güvenmez bu tarz işlerde o yüzden itopya mağazasına gidince ve alacağım paketin ekran kartından 4 adetle sınırlı kalınca aldım sistemi şöyle yazayım sizde kendi düşüncenizi yazarsınız. Fotoğrafa ekledim aldığım sistemi. ( Ek olaraki3 3. Nesil ve AMD Radeon M5 240 li 60 Hz eski bir laptoptan bu sisteme geçiyorum)
IMG_20260419_160835.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,129
Üyeler
192,888
Son üye
SyphorseiS
Geri