10K Bütçeli Ana kart Önerisi?

bunu alın gecin hocam yada beklerseniz x870 alırsınız indirimlerden
bumu reis yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha cikabilirim dersen msi b850 tomahawk max wifi öneririm ekran karti olarakta butcen varsa 5080 guzel ama biraz pahali rx9070xt veya 5070ti da bakabilirsin fiyat olarak daha uyguna gelir
reis suan haftaya cumaya kadar beklicem ince hesapta gaming gecesine güzel gelir veya başka guzel kampanyalar gelir biraz beklicem sadece kararlastiriyorum 2 3 model olarak ama senin dediginede bakarım teşekkürler

evet hocam pişman olmazsınız diye tahmin ediyorum hem b650 lerden daha yeni nesil destegi daha uzun olur 4ram slotu yeterli 2 m2 sloduda yeterlidir en az 6 7 yıl götürür faz yapısıda iyi durumda

evet hocam pişman olmazsınız diye tahmin ediyorum hem b650 lerden daha yeni nesil destegi daha uzun olur 4ram slotu yeterli 2 m2 sloduda yeterlidir en az 6 7 yıl götürür faz yapısıda iyi durumda
reis bana bu anakarta sığan ve 360mm sıvı soğutucu sığan kasa onerebilirmisin akvaryum kasa olursa iyi olur
kaliteli fanlı olursa iyi olur olmazsa kendim fanları alicam

bumu reis yani

reis suan haftaya cumaya kadar beklicem ince hesapta gaming gecesine güzel gelir veya başka guzel kampanyalar gelir biraz beklicem sadece kararlastiriyorum 2 3 model olarak ama senin dediginede bakarım teşekkürler

reis bana bu anakarta sığan ve 360mm sıvı soğutucu sığan kasa onerebilirmisin akvaryum kasa olursa iyi olur
kaliteli fanlı olursa iyi olur olmazsa kendim fanları alicam
lian li o11 vision compact alabilirsin ve yanına msi mag corelıquıd a13 alabilirsin zaten cok ısınmayan işlemci fan olarak da wraithdeki asiahorse nyota önerebilirim kablosuz olsun istiyosanız nyota ultrayı önerebilirim

lian li o11 vision compact alabilirsin ve yanına msi mag corelıquıd a13 alabilirsin zaten cok ısınmayan işlemci fan olarak da wraithdeki asiahorse nyota önerebilirim kablosuz olsun istiyosanız nyota ultrayı önerebilirim

bu 3ü birbirine uyumlu mu? yanı

bu 3ü birbirine uyumlu mu? yanı
hocam kasa biraz kücük kalabilir https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,869906929.html bunu secersen daha mantıklı olur https://wraithesports.com/products/asiahorse-nyota-120mm-kasa-fani fan icinde bu mantıkl olur hem güzelde gözükür hocam

hocam kasa biraz kücük kalabilir https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,869906929.html bunu secersen daha mantıklı olur https://wraithesports.com/products/asiahorse-nyota-120mm-kasa-fani fan icinde bu mantıkl olur hem güzelde gözükür hocam
tamamdır bu sekilde aliyorum o zaman

reis bunların yanına
Arctic Liquid Freezer III Pro 360
Cooler Master MasterLiquid Atmos II 360
bu ikisinden birini düşünüyordum gereksizmi olur internette bakmistim benim işlemci güçlü fazla isindigini bu modellerin iyi olucagini söylemişlerdi

hocam o kadar fazla para vermeye gerek yok sonucta bunların ömürleri cok fazla değil islemci zaten 4nm yani 7000 neslinden daha kücük cok ısınmaz öbürleri kadar böyle alabilirsin fanlarıda 5reverse 1 düz alabilirsin

hocam o kadar fazla para vermeye gerek yok sonucta bunların ömürleri cok fazla değil islemci zaten 4nm yani 7000 neslinden daha kücük cok ısınmaz öbürleri kadar böyle alabilirsin fanlarıda 5reverse 1 düz alabilirsin
anladim reis

6 adet bu fandan

bunları bu sekilde aliyorum reis 7 9800x3d uyumlu mu? diye sana zahmet son kez bakabilirmisin biraz yordum senide

anladim reis

6 adet bu fandan

bunları bu sekilde aliyorum reis 7 9800x3d uyumlu mu? diye sana zahmet son kez bakabilirmisin biraz yordum senide
yok kral ne yorması estağfurullah birde eğer üst taraf cam kullanacaksan 8fan yeri kalıyo sıvı soğutucu hariç 5 fan için hepsini reverse al bence eğer kasa cok güzel dursun istiyosan 5 reverse 3 düz alırsın o 3 tanesini sıvı soğutucuya takarsın sıvı soğutucuyu ya alta yada sağ tarafa takacaksın sağ taraf daha mantıklı olur bence öyle yani alabilirsin hepsi uyumlu hocam sıkıntı yok

anladim reis

6 adet bu fandan

Hocam o anakartı neden alıyorsunuz acaba? Kocaman kasanın içinde güdük kadar kalacak 0 estetik. Öyle aman aman vrm yapısı da yok yani 10k lık neyi varmış o anakartın çok merak ettim.

Ayrıca başta attığınız lian li mini v2 de uyumlu gayet 360mm sıvı soğutmalarla. Sığmaz diye bir şey yok.

Tüm konuşmayı takip edemedim ama eğer bir öneri ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim. Tavsiye veren arkadaşta çok iyi biliyodur muhtemelen lakin belki farklı bir bakış açısı sunabilirim.

Hocam o anakartı neden alıyorsunuz acaba? Kocaman kasanın içinde güdük kadar kalacak 0 estetik. Öyle aman aman vrm yapısı da yok yani 10k lık neyi varmış o anakartın çok merak ettim.

Ayrıca başta attığınız lian li mini v2 de uyumlu gayet 360mm sıvı soğutmalarla. Sığmaz diye bir şey yok.

Tüm konuşmayı takip edemedim ama eğer bir öneri ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim. Tavsiye veren arkadaşta çok iyi biliyodur muhtemelen lakin belki farklı bir bakış açısı sunabilirim.
öneri yapabilirmisin
ekran kartim en kötü ihtimal rx9070xt en iyi ihtimal rtx5080 alicam
islemcim ryzen 7 9800x3d
1 tane 16 gb 6000 mhz 36 cl ram var sonradan aynisindan eklicem 2 tane kullanicam
bunlara uygun akvaryum kasa, 360mm sıvı soğutma,
ana kart bütçem ana karta 10k ama bi tik gecsede bir şey olmaz
kasa piyasasini bilmiyorum bütçe sorun yok
sivi sogutmadada bütçe sorunum yok
kasada fan yoksa extra alirim rgb kontrol etmek istiyorum ve kaliteli olsun istiyorum
kasam çok isinsin istemiyorum

öneri yapabilirmisin
ekran kartim en kötü ihtimal rx9070xt en iyi ihtimal rtx5080 alicam
islemcim ryzen 7 9800x3d
1 tane 16 gb 6000 mhz 36 cl ram var sonradan aynisindan eklicem 2 tane kullanicam
bunlara uygun akvaryum kasa, 360mm sıvı soğutma,
ana kart bütçem ana karta 10k ama bi tik gecsede bir şey olmaz
kasa piyasasini bilmiyorum bütçe sorun yok
sivi sogutmadada bütçe sorunum yok
kasada fan yoksa extra alirim rgb kontrol etmek istiyorum ve kaliteli olsun istiyorum
kasam çok isinsin istemiyorum
Gen 4 ssd mi kullanacaksın gen 5 mi ?

Yada şöyle sorayım gen 5 ssd desteği olsun mu anakartında olmasın mı ?

Geri