Ne yazikki hocam, şu ana kadar geri bildirim alamadık. Sadece son aldığımız bilgi, karta başvuru yapıldıginda her iki kampanyada gozukuyormusAlışveriş yapan olmadı mı ? Kampanyalar birleşiyor mu hâlâ net bilgi yok.
Kart gelmeden kampanya aktif olmuyor mu acaba? Bende kampanya gözükmüyor mesela. Kartı daha basılmadı bile 3 gündür.Bankaya gidip sordum iki kampanya birlesmesi hakkinda ancak onlar da net bilgi veremiyorlar. Ancak birlesmemesi için hiçbir neden yok bence. Iki kampanya da cikiyor ve ikisine de kayit olunabiliyor. Ben kendime cikardim. Esime de cikarticam. Kartı bekliyorum.
Bencede hocam, bakalım hayırlısıyla bir kaç güne anliyacagiz sanırımBankaya gidip sordum iki kampanya birlesmesi hakkinda ancak onlar da net bilgi veremiyorlar. Ancak birlesmemesi için hiçbir neden yok bence. Iki kampanya da cikiyor ve ikisine de kayit olunabiliyor. Ben kendime cikardim. Esime de cikarticam. Kartı bekliyorum.
@elano68 Hocam kart onayindan birkaç gün sonra kart basilinca sana özel kismina düşüyor. Bende 3-4 gün sonra düşmüşdu kartda 1 hafta sonra filan gelmistiKart gelmeden kampanya aktif olmuyor mu acaba? Bende kampanya gözükmüyor mesela. Kartı daha basılmadı bile 3 gündür.
vatan Paraf ve parafly kampanyası düşüyor değil mi?Bencede hocam, bakalım hayırlısıyla bir kaç güne anliyacagiz sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@elano68 Hocam kart onayindan birkaç gün sonra kart basilinca sana özel kismina düşüyor. Bende 3-4 gün sonra düşmüşdu kartda 1 hafta sonra filan gelmisti
Bankayla alakası yok bankaların en çok istediği şey kredi kartı çıkartmak çünkü çıkarttıkları kredi kartından 3000tl gibi bir para kazanıyorlar. Merkezi sistem izin vermiyor limit konusunda.kartlarımın limiti yüksekse bundan halkbank nasıl bir rahatsızlık duyuyor da benim başvurumu iptal ediyor ilginç.
şubeye gidince direk kart veriyorlarsa kesin gidecem de yine aynı şeyi söyleceklerse gerek yok.
bankaya gidince bu durum halledilebilir mi? diğer kartlardaki limitimin yarısını bile verseler yeter ama mobilden olmadı.Bankayla alakası yok bankaların en çok istediği şey kredi kartı çıkartmak çünkü çıkarttıkları kredi kartından 3000tl gibi bir para kazanıyorlar. Merkezi sistem izin vermiyor limit konusunda.
Tum bankalarda toplam limitiniz beyan ettiğiniz gelirin 4 katını gecmemesi şartıyla, şubelerden maaş bordrosu gibi bir evrakla halledebilirsiniz hocambankaya gidince bu durum halledilebilir mi? diğer kartlardaki limitimin yarısını bile verseler yeter ama mobilden olmadı.