ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

kart başvurusu yaptım onaylanmadı. üniversitede açmıştım kartı. meslek öğrenci kalmış. şubeye gitmem gerekiyor işten izin alıp. olursa iyi olacak. tablet ihtiyacı hasıl olmuştu.

Alışveriş yapan olmadı mı ? Kampanyalar birleşiyor mu hâlâ net bilgi yok.
Ne yazikki hocam, şu ana kadar geri bildirim alamadık. Sadece son aldığımız bilgi, karta başvuru yapıldıginda her iki kampanyada gozukuyormus

Bankaya gidip sordum iki kampanya birlesmesi hakkinda ancak onlar da net bilgi veremiyorlar. Ancak birlesmemesi için hiçbir neden yok bence. Iki kampanya da cikiyor ve ikisine de kayit olunabiliyor. Ben kendime cikardim. Esime de cikarticam. Kartı bekliyorum.

Bankaya gidip sordum iki kampanya birlesmesi hakkinda ancak onlar da net bilgi veremiyorlar. Ancak birlesmemesi için hiçbir neden yok bence. Iki kampanya da cikiyor ve ikisine de kayit olunabiliyor. Ben kendime cikardim. Esime de cikarticam. Kartı bekliyorum.
Kart gelmeden kampanya aktif olmuyor mu acaba? Bende kampanya gözükmüyor mesela. Kartı daha basılmadı bile 3 gündür.

Bencede hocam, bakalım hayırlısıyla bir kaç güne anliyacagiz sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kart gelmeden kampanya aktif olmuyor mu acaba? Bende kampanya gözükmüyor mesela. Kartı daha basılmadı bile 3 gündür.
@elano68 Hocam kart onayindan birkaç gün sonra kart basilinca sana özel kismina düşüyor. Bende 3-4 gün sonra düşmüşdu kartda 1 hafta sonra filan gelmisti

Bencede hocam, bakalım hayırlısıyla bir kaç güne anliyacagiz sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@elano68 Hocam kart onayindan birkaç gün sonra kart basilinca sana özel kismina düşüyor. Bende 3-4 gün sonra düşmüşdu kartda 1 hafta sonra filan gelmisti
vatan Paraf ve parafly kampanyası düşüyor değil mi?

Teşekkürler.

kartlarımın limiti yüksekse bundan halkbank nasıl bir rahatsızlık duyuyor da benim başvurumu iptal ediyor ilginç.
şubeye gidince direk kart veriyorlarsa kesin gidecem de yine aynı şeyi söyleceklerse gerek yok.

kartlarımın limiti yüksekse bundan halkbank nasıl bir rahatsızlık duyuyor da benim başvurumu iptal ediyor ilginç.
şubeye gidince direk kart veriyorlarsa kesin gidecem de yine aynı şeyi söyleceklerse gerek yok.
Bankayla alakası yok bankaların en çok istediği şey kredi kartı çıkartmak çünkü çıkarttıkları kredi kartından 3000tl gibi bir para kazanıyorlar. Merkezi sistem izin vermiyor limit konusunda.

Bankayla alakası yok bankaların en çok istediği şey kredi kartı çıkartmak çünkü çıkarttıkları kredi kartından 3000tl gibi bir para kazanıyorlar. Merkezi sistem izin vermiyor limit konusunda.
bankaya gidince bu durum halledilebilir mi? diğer kartlardaki limitimin yarısını bile verseler yeter ama mobilden olmadı.

bende de şöyle bir sıkıntı var. Vatan Bilgisayar'ın kampanya tarihinden sadece 1 gün önce Parafly Platinum kart tanımlandı. MH ile telefonda konuştuğumda Platinum kart kampanyaya dahil değil diyor. İptal edip yeni kart tanımlayalım dedi. Bu sefer olur mu diye sorduğumda yine olmaz çünkü son 6 ayda aktif kartınız olmaması gerekiyor dedi. Özetle ilk kez başvuracak biri bence şanslı olabilir ama önceden kartınız varsa şartlar sağlanmadığı için kampanyaların ikisini de görmüyorsanız bence olmaz. İkisini görüyorsanız bir sebepten iptal bile edebilirler çünkü telefonda ısrarla 2 kampanya birleşmez dediler.

bankaya gidince bu durum halledilebilir mi? diğer kartlardaki limitimin yarısını bile verseler yeter ama mobilden olmadı.
Tum bankalarda toplam limitiniz beyan ettiğiniz gelirin 4 katını gecmemesi şartıyla, şubelerden maaş bordrosu gibi bir evrakla halledebilirsiniz hocam

Geri