2K Monitör Tavsiyeleri ve Deneyimler

Elijah

80+
Reaksiyon skoru
81
Arkadaşlar selam, ben 2K monitör almayı düşünüyorum şuanki bilgisayarım kaldırmaz ama bir kaç ay içinde yeni bilgisayar toplayacağım zaten monitörüde şimdiden aradan çıkarmak gibi bi fikrim var. Bu konuda bilgili arkadaşlara birinci gözden tecrübe etmişlere ihtiyacım var.

Monitörü genel olarak rekabetçi oyunlarda kullanıcam ama yeni bilgisayar topladığımda hikayeli oyunları kesinlikle oynayacağım. Aklımda crimson desert vb. oyunlar var ama bilgisayarım el vermiyor şuan da :D

Bilgilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :)

UUPP!!

belirli bi bütçem yok tek derdim kaliteli olması performansı iyi olsun yeter bana
oled gibi bi derdimde yok ekranı düzgün çalışsın bana yeterli açıkcası böyle ağır ghosting ışık süzmeleri veya aşırı bi ips glow sıkıntı yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani belli bir bütçen olmazsa bunun ucu olmaz hocam oled al derim
Model olarak soruyorum reis fast ips gayet yeterli benim için oled istemiyorum açıkcası oledde alabilirim ama monitöre o kadar büyük para yatırasım gelmiyor bi yandan ekran renkleri cezbediyor ama bilmiyorum sadece öneriler için açtım şimdilik bende hala araştırmadayım ekran için :D

oled gibi bi derdimde yok ekranı düzgün çalışsın bana yeterli açıkcası böyle ağır ghosting ışık süzmeleri veya aşırı bi ips glow sıkıntı yani
Yani ben daha yeni AOC Q27G4ZR aldım hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar sadece sağ altta çok hafif glow var onun haricinde çok yeterli bir monitör

Yani ben daha yeni AOC Q27G4ZR aldım hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar sadece sağ altta çok hafif glow var onun haricinde çok yeterli bir monitör
Teşşekür ettim reis

bende daha yeni philipsin 2k 260hz modelini aldım gayet memnunum tavsiye ederim bir tane bile ölü piksel çıkmadı tek sıkıntısı kenarlardan çok hafif ışık sızması var

bende daha yeni philipsin 2k 260hz modelini aldım gayet memnunum tavsiye ederim bir tane bile ölü piksel çıkmadı tek sıkıntısı kenarlardan çok hafif ışık sızması var
model ismi atarsan çok sevinirim reis onuda ekleyeyim listeye :D

İmzadaki monitörü kullaniyorum sonic t80 biraz isik sizmasi var gozle gorulen onun haricinde ayak tasarimini genel olarak sevmiyorum monitöre ozel bisey degil diger anlamda memnunum gayet guzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,768
Üyeler
195,151
Son üye
foccin
Geri