5 Litre Verde Sızma Zeytin Yağı Sepette 999 TL

Geçen senenin yağıdır bu bu kadar ucuz olması ondan gibi sorup öğrenmek lazım bu arada üsttekinin paylaştığı zeytinbeyli falan bulaşmayın bunlara onu paylaşan arkadaşın da zeytinyağı anladığını sanmıyorum. Bilindik markalardan şaşmayın.
Geçen senenin yağı olsa bile Migros gibi dev firma hileli/bozuk mal satıp adını lekelemez. Litresi 200 TL şu anki piyasada kampanya ile gayet mümkün.

Geçen senenin yağı olsa bile Migros gibi dev firma hileli/bozuk mal satıp adını lekelemez. Litresi 200 TL şu anki piyasada kampanya ile gayet mümkün.
hocam baktim simdi isletme kayit numarasi bu: TR-34-K-305291 arattim kayit cikmadi sizde bakablir misiniz rica etsem

hocam baktim simdi isletme kayit numarasi bu: TR-34-K-305291 arattim kayit cikmadi sizde bakablir misiniz rica etsem
Hocam o arattığın numara (TR-34-K-305291) direkt Migros Ticaret A.Ş.'nin kendi işletme kayıt numarasıdır. Google'da çıkmaması normal, bakanlığın sisteminde 'Migros' diye aratırsan çıkar. Verde büyük bir üretici, Migros da malının arkasında. Merdiven altı markalarla bir tutma, için rahat olsun. Benim bildiğim Verde, Türkiye'nin en köklü ve büyük zeytinyağı üreticilerinden biri diye biliyorum.

geçen senenin yağıda yenir bir şey olmaz bizim zeytinler hersene yapmıyor çoğu zaman bir sene çok bir sene az yapıyor.

Hocam o arattığın numara (TR-34-K-305291) direkt Migros Ticaret A.Ş.'nin kendi işletme kayıt numarasıdır. Google'da çıkmaması normal, bakanlığın sisteminde 'Migros' diye aratırsan çıkar. Verde büyük bir üretici, Migros da malının arkasında. Merdiven altı markalarla bir tutma, için rahat olsun. Benim bildiğim Verde, Türkiye'nin en köklü ve büyük zeytinyağı üreticilerinden biri diye biliyorum.
hayir hocam bu trendyoldan alinan zeytinbeyli olanin numarasi

ve bu kadar didik didik detaya gerek yok diye düşünüyorum yiyen de ölüyor yiyemeyen de😆😆😆
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayir hocam bu trendyoldan alinan zeytinbeyli olanin numarasi
valla çok anlamıyorum bu detayları ama kötü bir marka diye biliyorum dikkat etmeniz de fayda var

• Hahaha
Reaksiyonlar: ssh4
ve bu kadar didik didik detaya gerek yok diye düşünüyorum yiyen de ölüyor yiyemeyen de😆😆😆

valla çok anlamıyorum bu detayları ama kötü bir marka diye biliyorum dikkat etmeniz de fayda var
tribe girdik hocam isin icinden cikamaz olduk :D

Naturel Sızma Zeytinyağı. Bu, zeytinin doğrudan sıkılmasıyla elde edilen, en doğal ve meyvemsi aromaya sahip üst kalite yağdır. Riviera yağlar, işlem gördüğü için sızma yağlara göre daha geç veya daha zor donabilir.
Adam acıklamayı yanlış yazmıstır yapayzeka olusturyor artık sikayetvarda ilgili markadan bahsetmiş fiyatıda aynı

Hazır herkes burda zeytinyağıyla sevdiğiniz bişiler var mı? Ben geçen sene 150ye düşünce 1lt komili zeytinyağı almıştım migrostn. Nerdeyse hala full, napcam hiç bilmiyom arada küçük kaşıkla atıyom sözde yararlı diye

ve çıkmıyorsa merdiven altıdır yani başka mantık yok

aman al migrostan geç salataya döker yersiniz
buldum hocam kaydi varmis sorun yok diyebilir miyiz? xD
yukaridaki listede de kaydi yok
@GGbaba

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular