İPhone boya atma sorunu

da4141

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar 17 pro almak istiyorum ama özellikle turuncu ve lacivertte boya atma sorunu var diyorlar kullanan arkadaşlar varmı böyle bir sorun acaba aynı problem düz 17 lerde de varmıdır

titanyum kasalarda bu proglem var 15 pro max aldıgım günden beri kılıflı köşelerde ufak ufak soyulmalar var noktadan küçük

17 pro turuncu var ciktiktan 1 ay sora almstm hala rengi ayni suan

17 pro turuncu var ciktiktan 1 ay sora almstm hala rengi ayni suan
neye göre bu sorun var bir anlasam 3 4 ay sonra başlıyor bu soyulma diye bir çok yazı okudum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

titanyum kasalarda bu proglem var 15 pro max aldıgım günden beri kılıflı köşelerde ufak ufak soyulmalar var noktadan küçük
bende sadece 17 lere özgü diye biliyorum titanyum kasadan sonra bunlarda böyle bir problem var diye okudum forumlarda

neye göre bu sorun var bir anlasam 3 4 ay sonra başlıyor bu soyulma diye bir çok yazı okudum

bende sadece 17 lere özgü diye biliyorum titanyum kasadan sonra bunlarda böyle bir problem var diye okudum forumlarda
Kilifsiz kullanmayacaksan hic dusunmen gereken bir sey degil bu dostum. Ikisi de aluminyum kasa haliyle 15 pro 16 pro serisine gore daha aciklar cizilmeye ya da cizikleri gostermeye. Cok asiri kilifsiz kullancam ben telefonum dekor dursun falan kafasindaysan 16 pro serisine bak derim.

bir şey olmaz al geç takılma titanyumlarda var sadece aynen

###
LÜTFEN HESABIMI VE TÜM VERİLERİMİ SİLİN. BU KANUNEN HAKKIM
###

Son düzenleme:
Arkadaşlar 17 pro almak istiyorum ama özellikle turuncu ve lacivertte boya atma sorunu var diyorlar kullanan arkadaşlar varmı böyle bir sorun acaba aynı problem düz 17 lerde de varmıdır
iphone 17 de de kamera butonunda boya atma var mavi renk.Kamera butonun kenarlarında ufak ufak boya atmalar var

Kilifsiz kullanmayacaksan hic dusunmen gereken bir sey degil bu dostum. Ikisi de aluminyum kasa haliyle 15 pro 16 pro serisine gore daha aciklar cizilmeye ya da cizikleri gostermeye. Cok asiri kilifsiz kullancam ben telefonum dekor dursun falan kafasindaysan 16 pro serisine bak derim.
kılıfla kullanmak daha sıkıntı gibi geldi bana iz vs o şekilde paylaşımlarda gördüm düşünüyorsun illaki 110 bin veripte bu tarz saçmalıklarla karşı karşıya gelince :(

iphone 17 de de kamera butonunda boya atma var mavi renk.Kamera butonun kenarlarında ufak ufak boya atmalar var
o kadar para verip bunları duymak insanın midesini bulandırıyor yok yere

bir şey olmaz al geç takılma titanyumlarda var sadece aynen
böyle giderse 18 i bekleyecez heralde :D

İphone 13 var bende. Kılıfta kullanıyorum. İçine giren mikro ufak tozlar çizik ve soyulma yapmış. Kılıfın içinde hareket ediyorsa daha fazla oluyor. Ama genelde yan kısımlarda olmuş. Kılıfta kullanıyorsanız en azından hafta da 1 kez çıkarıp silmek ve kılıfı temizlemek gerekiyor.

iPhone 17 Pro Max kullanıyorum, cihazı aralık ayında aldım ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım , yalnız kimyasal içerikli ıslak mendil kullanıldığında cihazda renk atması meydana gelebiliyormuş , ben temizlerken içeriğinde alkol , çözücü vs olan bezlerle temizlemiyorum

bende 12 var ve kamera çerçevesi bayağı soyuldu. kronik sanırım. yeni modellerinde böyle bir şey olacağını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,924
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri