neye göre bu sorun var bir anlasam 3 4 ay sonra başlıyor bu soyulma diye bir çok yazı okudum17 pro turuncu var ciktiktan 1 ay sora almstm hala rengi ayni suan
bende sadece 17 lere özgü diye biliyorum titanyum kasadan sonra bunlarda böyle bir problem var diye okudum forumlardatitanyum kasalarda bu proglem var 15 pro max aldıgım günden beri kılıflı köşelerde ufak ufak soyulmalar var noktadan küçük
Kilifsiz kullanmayacaksan hic dusunmen gereken bir sey degil bu dostum. Ikisi de aluminyum kasa haliyle 15 pro 16 pro serisine gore daha aciklar cizilmeye ya da cizikleri gostermeye. Cok asiri kilifsiz kullancam ben telefonum dekor dursun falan kafasindaysan 16 pro serisine bak derim.neye göre bu sorun var bir anlasam 3 4 ay sonra başlıyor bu soyulma diye bir çok yazı okudum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende sadece 17 lere özgü diye biliyorum titanyum kasadan sonra bunlarda böyle bir problem var diye okudum forumlarda
bir şey olmaz al geç takılma titanyumlarda var sadece aynenneye göre bu sorun var bir anlasam 3 4 ay sonra başlıyor bu soyulma diye bir çok yazı okudum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende sadece 17 lere özgü diye biliyorum titanyum kasadan sonra bunlarda böyle bir problem var diye okudum forumlarda
hayır geçmiyorsilince geçiyor diyorlar al geç, 2300+ dolar bir telefona verdikten sonra bu dert olmamalı. (vergisiz fiyatı 999 dolar)
iphone 17 de de kamera butonunda boya atma var mavi renk.Kamera butonun kenarlarında ufak ufak boya atmalar varArkadaşlar 17 pro almak istiyorum ama özellikle turuncu ve lacivertte boya atma sorunu var diyorlar kullanan arkadaşlar varmı böyle bir sorun acaba aynı problem düz 17 lerde de varmıdır
kılıfla kullanmak daha sıkıntı gibi geldi bana iz vs o şekilde paylaşımlarda gördüm düşünüyorsun illaki 110 bin veripte bu tarz saçmalıklarla karşı karşıya gelinceKilifsiz kullanmayacaksan hic dusunmen gereken bir sey degil bu dostum. Ikisi de aluminyum kasa haliyle 15 pro 16 pro serisine gore daha aciklar cizilmeye ya da cizikleri gostermeye. Cok asiri kilifsiz kullancam ben telefonum dekor dursun falan kafasindaysan 16 pro serisine bak derim.
o kadar para verip bunları duymak insanın midesini bulandırıyor yok yereiphone 17 de de kamera butonunda boya atma var mavi renk.Kamera butonun kenarlarında ufak ufak boya atmalar var
böyle giderse 18 i bekleyecez heraldebir şey olmaz al geç takılma titanyumlarda var sadece aynen