🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

varsa düşünülür bakalım nasip ev baya kalabalık kurtulabilirsem şuan bile alcam da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aradaki farka değer mi diyorsun
Bence değer. Ben alırken aradaki fark bir tık daha fazlaydı. Şuanki fiyatlara göre olsa zorlamaya çalışırdım açıkçası. Şuanda da pxn w v10f formula wheel alıp almama arasında kararsız kaldım :d

Açıkçası benim tavsiyem eğer bütçeyi özgürce savurmak istemiyorsanız tadında bir setup için pxn v10 pro debriyaj pedalından tasarruf etmek için ultra değil. Shifter olarak simtur. Sebebi pxn shifter kullanımı daha kolay ve rahat olsa da simtur malzemesi açısından darbe sönümlemesi vs daha önde ekstra olarak seq. olarak kullanılabiliyor. Ek olarak birde pxn a11 stand. Bütçe problem değilse ve çok sıklıkla vakit ayırabiliyorsanız v10 proyu eleyip buton box debriyaj pedalı ile birlikte vd4 daha mantıklı olucaktır.
Simtur vites yerine PXN SF U tercih etmek daha mantıklı olur. Hem Hall Effect hem daha kaliteli. Pro'yu ben de artık önermiyorum pek. Debriyajı var diye insanlar tercih ediyor ama Ultra ve VD4'ün pedalları çok daha uzun ömürlü.

Bence değer. Ben alırken aradaki fark bir tık daha fazlaydı. Şuanki fiyatlara göre olsa zorlamaya çalışırdım açıkçası. Şuanda da pxn w v10f formula wheel alıp almama arasında kararsız kaldım :d
Valla hocam o modu alın bence fiyatı artabilir. Bu gaming.gen'in garip bir algoritması var. Ürün stokta azaldıkça otomatik fiyat artıyor. Birileri alıp fiyat yüksetlmeden alın güzel bir eklenti.

zorlanır zorlanmasına da ev aşırı aşırı kalabalık bayramda ancak kurtulucam bakalım onu bekliyorum umarım çok zamlanmazlar

kanka buna vites olarak ne alınır
@Advocate

Simtur vites yerine PXN SF U tercih etmek daha mantıklı olur. Hem Hall Effect hem daha kaliteli. Pro'yu ben de artık önermiyorum pek. Debriyajı var diye insanlar tercih ediyor ama Ultra ve VD4'ün pedalları çok daha uzun ömürlü.
Shifter konusuna katılmıyorum tecrübe etmiş biri olarak. Fakat pedal konusuna katılıyorum metal ve plastik farkı.

Shifter konusuna katılmıyorum tecrübe etmiş biri olarak. Fakat pedal konusuna katılıyorum metal ve plastik farkı.
PXN SF U'yu tecrübe ettiniz mi hocam? A7 değil SF U'dan bahsediyorum.

zorlanır zorlanmasına da ev aşırı aşırı kalabalık bayramda ancak kurtulucam bakalım onu bekliyorum umarım çok zamlanmazlar

kanka buna vites olarak ne alınır
@Advocate
Standı da alacaksan PXN SF U yada Simtur'dan biri olabilir. SF U yalnızca standa takılıyor çünkü.

Evet hocam. Mozayıda öyle. Demek istediğim şey şuydu tam olarak. Kalite olarak mühendislik açısından tabii ki katılıyorum daha iyiler kullanım rahatlığıda dahil. Uzun ömürlülük sağlamlık konusunda katılmıyorum sadece. Çok sert kullanımda zamanla yıpranma oranları simturun daha az sebebi vitesler arası geçiş tırnaklarında darbe sönümleyici için ek katman kullanılıyor.

Standı da alacaksan PXN SF U yada Simtur'dan biri olabilir. SF U yalnızca standa takılıyor çünkü.
o zaman benim 38600 e bitecek bu iş

komple alacağım ya masayla falan uğraşamam pc de normal oynayacağım zaman sürekli masadan sök çıkar yoruyor soğutuyor adamı :D

@Advocate Button box'ı aldıktan sonra dedim bir tekrar bakayım bu seferde standın fiyatı daha da yükselmiş. Siz ilk baktığınızda button box fiyatı 4899 du değil mi ?

Hocam konsolda maalesef G29 veya T300 RS'lere mahkumsunuz. PXN'in V10 Ultra ve Pro modelleri N5 Dongle ile PS5 uyumlu ama N5 yok şuan piyasada. Konsolda yalnızca GT7 oynamak için de direksiyon seti almaya bence gerek yok. Konsolda iRacing yok LeMans Ultimate yok :D
Forza 5-6 için düşünüyordum :(

@Advocate Button box'ı aldıktan sonra dedim bir tekrar bakayım bu seferde standın fiyatı daha da yükselmiş. Siz ilk baktığınızda button box fiyatı 4899 du değil mi ?
Button box'ın fiyatı aynı hocam. Stand sabahtan beri 3.200'den 4.000'e çıktı. Talep olan ürünün fiyatı otomatik artıyor dediğim gibi.

Evet 3280 liraydı.3580 oldu. Şimdi de 4000 lira olmuş.

Button box'ın fiyatı aynı hocam. Stand sabahtan beri 3.200'den 4.000'e çıktı. Talep olan ürünün fiyatı otomatik artıyor dediğim gibi.

Umarım e-ticaret sitelerinden düzgün rakamlarda kalan ürünleri alabiliriz :)

Evet hocam. Mozayıda öyle. Demek istediğim şey şuydu tam olarak. Kalite olarak mühendislik açısından tabii ki katılıyorum daha iyiler kullanım rahatlığıda dahil. Uzun ömürlülük sağlamlık konusunda katılmıyorum sadece. Çok sert kullanımda zamanla yıpranma oranları simturun daha az sebebi vitesler arası geçiş tırnaklarında darbe sönümleyici için ek katman kullanılıyor.
Moza HGP fiyatını kesinlikle hak etmiyor zaten. Çok sorun yaşayan var. SF U'da neredeyse yarı fiyatına olunca tercih edilebilir duruyor. Gelbura'nın elinde vardı HGP'den daha dayanıklı bu demişlerdi. Bir de PXN sete PXN vites kullanınca aynı yazılım üzerinden ayarlama imkanı oluyor o da bir artı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,620
Üyeler
192,760
Son üye
LostNebula
Geri