❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

suç al satçılarda değil az stokla satış yapan satıcılarda, tüm malı yığsın sanki zarar ediyolar, kar etmese bu fiyattan zaten vermez siparişleri iptal ederler, 2 tur ucuza ram sattılar, demekki hala kar var yada eldeki malların maliyeti düşük fakat yüksek fiyattan satamıyolar, tabi malın çoğu satılırsa tekrar tedarik etmekten korkuyor olabilirler fakat bu şekildede herkes al sat için alıyor, millet 20 yaşında dünyayı geziyor biz burda ucuz ram için sepete eklede donan butonlarla, stogu biten ramlarla uğraşıyoruz

Açıklama fena yardı xdd DDR5 nandlarının en iyilerini barındırıyor viper venomlar ve daha ucuzdu 2x16 3500 liraya satılıyordu krizden önce :D
hee aynen patriot dediğin ramin özelliği emsallarine göre ucuz olmasıydı forumlar o ramden sorun yaşayanlarla dolu biri de benim bu rame geçtim de rahatladım xpg rgb 6000 cl30 ram varken patriot da övmezsin

Hayırlı olsunuzu alırım beyler umarım sizde istediğiniz ürünleri alabilmişinizdir.
Harika .webp

Ram fiyatları yaza 1 sene önceki hale gelecekmiş, alanlar şanslı ama alamayanlar üzülmesin zaten bu fiyatlara dönecek

Ekran kartı indirimi de olsa keşke 5070 lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Geri