Kutusu daha bende bile değil o kadar sıfır diye yazsın
Kutusu daha bende bile değil o kadar sıfır diye yazsın
suç al satçılarda değil az stokla satış yapan satıcılarda, tüm malı yığsın sanki zarar ediyolar, kar etmese bu fiyattan zaten vermez siparişleri iptal ederler, 2 tur ucuza ram sattılar, demekki hala kar var yada eldeki malların maliyeti düşük fakat yüksek fiyattan satamıyolar, tabi malın çoğu satılırsa tekrar tedarik etmekten korkuyor olabilirler fakat bu şekildede herkes al sat için alıyor, millet 20 yaşında dünyayı geziyor biz burda ucuz ram için sepete eklede donan butonlarla, stogu biten ramlarla uğraşıyoruzAl-satçılar
hee aynen patriot dediğin ramin özelliği emsallarine göre ucuz olmasıydı forumlar o ramden sorun yaşayanlarla dolu biri de benim bu rame geçtim de rahatladım xpg rgb 6000 cl30 ram varken patriot da övmezsinAçıklama fena yardı xdd DDR5 nandlarının en iyilerini barındırıyor viper venomlar ve daha ucuzdu 2x16 3500 liraya satılıyordu krizden önce![]()
Yok düşmicek. Düşerse globaldaki gibi max %10-15 düşer. Eski fiyatlarına dönmesinin imkanı yok şuanYanlış fiyat girilmesi diye bir şey yok. Kaç tane mağazası var hepsi olayın farkında. Ram fiyatları düşecek.
Kargosu hepsijet değilse gider şubeden alırdım valla18.48de %5 sarj ile telefondan hepsiburada üzerinden alabildim ben
18.45de 2x48 18e düşmüştü ama adresi 2 gün önce farklı yaptıgım içni düzeltmekle ugraşırken gitti![]()
2 tane mi bu? Vatan sağolsun kaç tane diye de göstermiyor paranoya olduk 2 aldık ama 1 mi gelir diyeHayırlı olsunuzu alırım beyler umarım sizde istediğiniz ürünleri alabilmişinizdir.Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun bende ondan aldım benimkide onaylanmadı inşallah onaylanırHayırlı olsunuzu alırım beyler umarım sizde istediğiniz ürünleri alabilmişinizdir.Alıntıyı görüntüle
Geç onaylanıyor, aynı modül ramden 2 adet veya daha fazla sipariş vermediyseniz sıkıntı olmaz, tarafınıza ulaşır ramlerinizbenim iptal olacak galiba, 2 saat oldu neredeyse onay maili gelmedi![]()