❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm ram satışları durduruldu mail geldi satış yok diyor

Yahu yok öyle bir şey, delinin biri kuyuya taş attı herkes de inanıyor. Bizim tıktan para kazanan felaket tellalları da hemen abarta abarta haber yapıyor.

Samsung, samsung a ram satmıyor ve fiyat teklifi istiyor öyle mi? buna inanan varsa elimde temiz az kullanılmış köprü var. Birileri krizin boyutunu abartmak için böyle haber yapıyor işte millet de hiç sorgulamadan inanıyor.

Samsung dediğin chaebol mantığıyla yönetilen bir holdingtir. Samsung, samsung a ram vermemiş de fiyat teklifi istemiş :D 5 katı fiyat çekse ne olacak? sağ cepten alıp sol cebe girecek, az mantık.
chaebol mantığı ne kral? hiçbir şey bilmeyip biliyormuş gibi caka satıyorsun :kekw:
Samsung'un foundry vs kısmı ayrı, geliri olsun yöneticisi olsun ayrı. Bir araştır sonra konuş.

Bu eski haber, dediğim haberi bir podcastteki analistlerden biri paylaşmıştı. Senin gibiler, ben ram fiyatı uçacak dediğimde de laf dalaşına girmişti ve yine aynısını SDDlerde de yaşadım. Sonuç belli, olmayan bir şeyi söylemiyorum.

Önceden sipariş onaylandı yazıyordu şimdi ise kargoya teslimat bekliyor yazıyor. Gelecek galiba, Vatan adamdır.

:D
1776705530246.webp

1776705569149.webp

Geri