❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

valla camdan atlıcam ya

2 ürün eklemiştim (farklı) ikisinde de stok yoktu. Stok gelince bi daha geri dönmeyip ikisini de aldım. Eğer ikisi de gelirse birini aldığım fiyattan vereceğim. Haber ederim isterseniz size.
sevinirim çok makbul geçer

sistemi 64 gb a upgrade edelim dedim yalan oldu.Sarı site rem ilanından başka ilan göremiyoruz :) :alien:

Ya beyler allah aşkına sakin olun gecenin körü oldu benimki onaylanmadı diye feryat figan ediyorsunuz. Az nefes alın quranıma gönderirler malınız kalmaz vatanda şimdi lütfen siparişlerim sayfasında f5 yapmayı bırakın ve konuya benimki onaylanmadı diye zırlamaktan vazgeçin

Ya beyler allah aşkına sakin olun gecenin körü oldu benimki onaylanmadı diye feryat figan ediyorsunuz. Az nefes alın quranıma gönderirler malınız kalmaz vatanda şimdi lütfen siparişlerim sayfasında f5 yapmayı bırakın ve konuya benimki onaylanmadı diye zırlamaktan vazgeçin
seni niye gerdi ki bu kadar

Onaylanmadı hala benimki de, 18.56 saatli sipariş

Benimki de onaylanmadı, arkadaşla 2 araba çıktık vatana hesap sormaya gidiyoruz.

• Hahaha
Reaksiyonlar: HKNG
gittim mağazadan teslim almaya masanın önünde ram duruyor stok bitti diyor :D çalışanlar kendine çekmiş hepsini zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,144
Üyeler
192,891
Son üye
gentes
Geri