Çözüldü✓ COLORFUL Markası Nasıl Anakart Alacam Yardım Ederseniz Sevinirim.

Bios sorunu var diyenlere takılmayın hocam bios güncellemeleriyle çok iyi bir yere geldiler ben daha hiç sorun yaşamadım şahsen gayet memnunum.
bende onu duydum son gelen güncelleme ile çözülmüş diye bir kaç gün önce bios update gelmiş

Ekler

• IMG-20251114-WA0103.jpg.webp
    IMG-20251114-WA0103.jpg.webp
    527.3 KB · Hit: 17
  • Beğen
Reaksiyonlar: swan
Fanı var hocam flow takısı olan modelde 5 fanla geliyor.
https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-...wer-kasa-p-56618?utm_campaign=akakce&v=1.51.9 şu sanırım arkasında birde egzos görevini görecek fan lazım sadece buda güzelmiş ayrıca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Setup da bu şekilde
güzelmiş hocam güle güle kullanın, yaw elbet her modelde farklı farklı sorun çıkıyor önemli olan düzeltmeleri bu sorunu o modelle filan uğraşmaları lazım

zaten hocam hemen almicam araştıra araştıra böyle sorunlar var ise biraz sıkıntı olabilir

erp ile bir sorun yada başka bir sorun yaşadınızmı acaba
Ben sadece yukarda arkadaşın koyduğu resimdeki b650 v14 modelinde büyük güncelleme geldiğinde normal bios ekranından yapamamıştım hata vermişti.. Azcık araştırma ile o biosu sadece efı dosyası ile yine hazrlayıp F11 tuşuna basıp , pc açılınca seçip eski tarz bir güncelleme yapılıyor onu netten öğrenmiştim o kadar . Sonra sorunsuz oldu.

İntel anakrtta zaten o sorun olmadı hiç, fakat genelde colorfulda güncellemeleri tek tek yapmak daha verimli olabiliyor bazen 3. den 7. ye atlamak sıkntı olabilir.

Ben sadece yukarda arkadaşın koyduğu resimdeki b650 v14 modelinde büyük güncelleme geldiğinde normal bios ekranından yapamamıştım hata vermişti.. Azcık araştırma ile o biosu sadece efı dosyası ile yine hazrlayıp F11 tuşuna basıp , pc açılınca seçip eski tarz bir güncelleme yapılıyor onu netten öğrenmiştim o kadar . Sonra sorunsuz oldu.

İntel anakrtta zaten o sorun olmadı hiç, fakat genelde colorfulda güncellemeleri tek tek yapmak daha verimli olabiliyor bazen 3. den 7. ye atlamak sıkntı olabilir.
reddit araştırması ile veya başka biryerden filan çözümü vardır, ben modeli bilmediğim için sorunlu mu kronikmi filan ona bakıyorum biraz şuana kadar güzel yorumlar var 1-2 tane pürüz çıktı şu zamana kadar

reddit araştırması ile veya başka biryerden filan çözümü vardır, ben modeli bilmediğim için sorunlu mu kronikmi filan ona bakıyorum biraz şuana kadar güzel yorumlar var 1-2 tane pürüz çıktı şu zamana kadar
Genelde iyi evet. Fakat bilirsnizki her marka ile sorun yaşayan olabiliyor. Asus ,msi, gigabyte, asrock bunlarda da illaki var yaşayan .

Elimden saydığım her marka geçti bu markayı da sırf denemek için almıştım fiyatı uygundu yine diye . Şu ana kadar dedim gibi büyük bir sorun olmadı.
Sadece bizim ülkede bilinen 3 marka kadar reklamı olmadı, onun için biraz geri plan da kalıyor marka.

atx anakartla biraz sıkış tıkış oluyormuş videoya baktımda 0 ra 0 üstdeki fanlar anakarta gelmiş değecek gibi ama önerirniz için teşekkür ederim

atx anakartla biraz sıkış tıkış oluyormuş videoya baktımda 0 ra 0 üstdeki fanlar anakarta gelmiş değecek gibi ama önerirniz için teşekkür ederim
Valla benim öyle daha çok hoşuma gidiyor. Parçaların tam doldurması yani. Büyük bir kasada ufacık parçaların güzel göründüğünü düşünmüyorum tabi kişisel zevk.

Genelde iyi evet. Fakat bilirsnizki her marka ile sorun yaşayan olabiliyor. Asus ,msi, gigabyte, asrock bunlarda da illaki var yaşayan .

Elimden saydığım her marka geçti bu markayı da sırf denemek için almıştım fiyatı uygundu yine diye . Şu ana kadar dedim gibi büyük bir sorun olmadı.
Sadece bizim ülkede bilinen 3 marka kadar reklamı olmadı, onun için biraz geri plan da kalıyor marka.
yani evet her markada bir sorun olmuştur elbet, bende denemek istiyorum da ben asus anakartı ile gittim 4 yıl oldu maşallah bir sorunu nu görmedim

Valla benim öyle daha çok hoşuma gidiyor. Parçaların tam doldurması yani. Büyük bir kasada ufacık parçaların güzel göründüğünü düşünmüyorum tabi kişisel zevk.
zevkler ve renkler farklıdır hocam saygı duyarım o konuda

Bende bu anakart var memnunum. 600watta kadar işlemciyi besleyebiliyor. Bana yeterli. Kalite bakımından da güzel. F/p ürünü.

Bende bu anakart var memnunum. 600watta kadar işlemciyi besleyebiliyor. Bana yeterli. Kalite bakımından da güzel. F/p ürünü.
peki hocam herhangi bir sıkıntı oldumu?

@darktower hocam sizin bu konudaki anakart hakkında bilginiz varmı acaba?

@jombo
7 9800x3d işlemci için şu termal macun nasıl iyi mi? ARCTIC MX-6 (4 g), sıvı soğutucu da bunlardan birisini düşünüyorum ya bu belki sizin konudan gördüm
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm yada bu Thermalright Peerless Assassın 120 Se Rgb Am5-1700p Hava Soğutmalı Dual Işlemci Fanı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,370
Üyeler
193,015
Son üye
qreabadda
Geri