Bir arkadaşım için 12.500 liraya 3 gün önce aldık.en ucuz 5700x3d ler 15k falan o yüzden düşündürüyor. Cidden bu kadar pahalı mı fiyatı ediyor mu diye düşünüyorum o yüzden am5 aklımda vardı
Maliyet açısından tek bir işlemci alıyorsun ama hocam .en ucuz 5700x3d ler 15k falan o yüzden düşündürüyor. Cidden bu kadar pahalı mı fiyatı ediyor mu diye düşünüyorum o yüzden am5 aklımda vardı
Sağol hocam umarım faydalı olur herkes için .Eline sağlık hocam güzel olmuş
Sağol hocam .Güzel bir rehber olmuş ellerinize sağlık.
biliyorum ama o fiyatlara 7800x3d falan bulunurken 5700x3d alasım gelmiyor. üstüne 5k daha verip am5 geçesim geliyor. Sadece çok zahmetli bir süreç olur büyük ihtimalleMaliyet açısından tek bir işlemci alıyorsun ama hocam .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sağol hocam umarım faydalı olur herkes için .
Yani çok meziyetli bir işe bulaşırsın , RAM piyasası çok kötü durumda benim sana tavsiyem ya o işlemciyi al , yada hiç bir şey yapma piyasanın düzelmesini bekle .biliyorum ama o fiyatlara 7800x3d falan bulunurken 5700x3d alasım gelmiyor. üstüne 5k daha verip am5 geçesim geliyor. Sadece çok zahmetli bir süreç olur büyük ihtimalle
sizce hem ram hemde ssd piyasaında bir düşüş görünüyormu veya öbür sistem parcalarında bir düşüş öngürülüyormu ilerki aylardaYani çok meziyetli bir işe bulaşırsın , RAM piyasası çok kötü durumda benim sana tavsiyem ya o işlemciyi al , yada hiç bir şey yapma piyasanın düzelmesini bekle .
hocam benim görüşümü istiyorsan ülkede fırsatçılık diz boyu , yurtdışında kriz çözülse bile bu bizim ülkeye ne zaman yansır bilmiyorum , ama indirimleri düşündüğümüz zaman bir düzelir hissi oluşuyor benim için .sizce hem ram hemde ssd piyasaında bir düşüş görünüyormu veya öbür sistem parcalarında bir düşüş öngürülüyormu ilerki aylarda