❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bir önceki furyada gelen mesaj bu değildi bu mesaj direkt yollamıyoruz mesajı olmuş gg bir önceki indirimde 1 den fazla aldığınız için iptal ettik diğerini yollayaacağız gibi bir mesaj gelmişti bu sefer gelen üzdü inş yollarlar diyelim makaradalardır

Ekler

• IMG_3803.webp
    IMG_3803.webp
    25.3 KB · Hit: 92
İptal yiyenlerin sipariş geçmişi nasıl? Mesela önceki kampanyadan falan da mı Ram almıştınız ya da yakın zamanda çok ürün mü aldınız ki vatan direkt o sebeple iptal etti?

Kullanmak için alıp da iptal yiyen arkadaşlara geçmiş olsun , al sat yapmak için alanlara ise iyi olmuş. Vatan duydu sesimizi

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Mh yi aradım stok durumuna göre iptal ediliyor dedi yani ben 19.10 da aldım 18.40 da almış olsaydım gönderilecek miydi dedim evet ilk sipariş saati baz alınıyor stok buna göre hesaplanıyor dedi.Geçmiş olsun hayat bitti

Elden 10 tane alanlar tacir olmuyor mu mağazada 10 ar 10 ar alıyordu millet. Bence de çalışanlar elden verdikleri için stok yetmedi kotarmaya çalışıyorlar

ben de bunu almistim henuz iptal yemedim. siparis saatim 18.50 idi. ticari fatura olarak mi aldiniz acaba? tek urun alan insana nasil bu sekilde mesaj atabiliyorlar ki?

not: pardon tamam siz iki tane urun almissiniz, ben karistirdim.

Geri