Resmen kafalarına göre. Çok enteresan ya.benim hala onay bekliyorda mesela. Ne mail geldi ne bişey oldu. İptal gelirse bir tek ürün bile almam buradan hayatım boyunca. Senelerdir düzenli alışveriş yaparım ilk defa pc dizeyim dedim geçen ram indirimini kaçırmıştım bu sefer aldım diye sevindim. Olana bak. Elden 10 ar 10 ar alanları gördüm. Daha kötü konuşurum da ban yemek istemiyorumBenden önce alan onaylanmamış benden sonra alan faturalanmıs falan değişik bir sistem var. Aynı ürünler aslında
DDR4 yolladılar galiba alanlara da DDR5 ler iptal ettilerBir kendime ddr4 bir de abime ddr5 aldım, tamamen kullanım için. Ddr4 onaylandı, öbürüne ticari dediler iptal ettiler. Ayıp gerçekten.
Ya hocam bence rastgele yolluyorlar yaBir arkadaş bir 64 bir 32 sipariş geçmişti. 32 lik iptal. 64 onaylanmış mesela. Burada tek sipariş geçen adam iptal yiyor
olması gereken bence bu benim sistemde sadece ram eksik sıfır 7800x3d b650-a anakart aldım 20 gündür başlatamıyorum pcyi bu indirimi yakaladık bi zahmet bizide iptal etmesinler hala sipariş onay bekliyorAdamlar alsatcılara satmamak icin 2 tane alanların 1 tanesini iptal ediyorlar büyük ihtimal
kral saat kaçta aldın mesajlardan banka şifre onayından bakar mısınÇoğu kişi sıkıntı yaşamış, bende hiçbir sorun olmadı.Alıntıyı görüntüle