Koltuktan hareket ettiğimde monitör gidiyor

Benzer bir sorunu yaşamıştım. Monitörün ayaklarına dokununca görüntü gidiyordu ama seninki gibi anlık değil. Daha sonra monitör standı alarak sorunu çözmüştüm. Monitörünü masadan biraz daha yukarıda tuttuğunda yine oluyor mu bunu hiç denedin mi?

Benzer bir sorunu yaşamıştım. Monitörün ayaklarına dokununca görüntü gidiyordu ama seninki gibi anlık değil. Daha sonra monitör standı alarak sorunu çözmüştüm. Monitörünü masadan biraz daha yukarıda tuttuğunda yine oluyor mu bunu hiç denedin mi?
yani düzelmiş gibi duruyo ama böyle 30 cm falan havaya kaldırmam gerekiyor bendede monitör standı var

saçma gelebilir ama elektrik tesisatından kaynaklı oluyor olabilir
bir tane video vardı adam banyonun ışığını açınca bilgisayara usb takma sesi geliyordu

• Hahaha
Reaksiyonlar: Yook
aynı olayı bende 2. monitorde yaşıyorum koltuktan kalkınca 1 2 sn gidiyor geri geliyor garip bir şekilde nedenini bende halen bulamadım

reis koltukla monitör ne alaka onu çözemedim kablo fln mı sıkışıyo sandalyenin ayağına ??

yok birbirlerine yakın bile değiller
3lü 5li bir şey kullanıyor musun? Sandalyenin ayak kısmında yada sandalyenin herhangi bir yerinde metal kısım var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sorun ne ozaman koltuk ile monitörün bağlantısı ne çözemedim??
Kısa devre varsa devreyi arkadaş geriye hareket edince tamamlıyor olabilir bu da görüntüyü anlık keser bir video vardı adam 6lıya yaklaşınca pc donuyor uzaklaşınca düzeliyordu

sorun ne ozaman koltuk ile monitörün bağlantısı ne çözemedim??
bende onu anlamaya çalışıyorum video atabilsem atacağım ama atamıyorum

3lü 5li bir şey kullanıyor musun? Sandalyenin ayak kısmında yada sandalyenin herhangi bir yerinde metal kısım var mı?

Kısa devre varsa devreyi arkadaş geriye hareket edince tamamlıyor olabilir bu da görüntüyü anlık keser bir video vardı adam 6lıya yaklaşınca pc donuyor uzaklaşınca düzeliyordu

3lü 5li derken prizi mi kastediyorsun

Aynen uzatma kablosu olur priz olur çoklayıcı olur elektriksel bağlantı sağlayan herhangi bir kablo masanın altından gidiyorsa onu ayrı yoldan çekmeye çalış

koltuğun ayaklarını sandalyeye bağlayan kısımlar metal sanırım ama koltuktaki ayaklar plastik sanırım

galiba uzatma kablosundan bahsediyo

koltuğun ayaklarını sandalyeye bağlayan kısımlar metal sanırım ama koltuktaki ayaklar plastik sanırım
herhangi bir manyetik alan sağlıyo olabilirmi yada elektrik yükleri ile alakalı bir durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,903
Üyeler
193,188
Son üye
FearlessX12
Geri