Ozaman donanımsal degilgitmiyor
Ozaman donanımsal degilgitmiyor
yani düzelmiş gibi duruyo ama böyle 30 cm falan havaya kaldırmam gerekiyor bendede monitör standı varBenzer bir sorunu yaşamıştım. Monitörün ayaklarına dokununca görüntü gidiyordu ama seninki gibi anlık değil. Daha sonra monitör standı alarak sorunu çözmüştüm. Monitörünü masadan biraz daha yukarıda tuttuğunda yine oluyor mu bunu hiç denedin mi?
yok birbirlerine yakın bile değillerreis koltukla monitör ne alaka onu çözemedim kablo fln mı sıkışıyo sandalyenin ayağına ??
sorun ne ozaman koltuk ile monitörün bağlantısı ne çözemedim??yok birbirlerine yakın bile değiller
3lü 5li bir şey kullanıyor musun? Sandalyenin ayak kısmında yada sandalyenin herhangi bir yerinde metal kısım var mı?yok birbirlerine yakın bile değiller
Kısa devre varsa devreyi arkadaş geriye hareket edince tamamlıyor olabilir bu da görüntüyü anlık keser bir video vardı adam 6lıya yaklaşınca pc donuyor uzaklaşınca düzeliyordusorun ne ozaman koltuk ile monitörün bağlantısı ne çözemedim??
bende onu anlamaya çalışıyorum video atabilsem atacağım ama atamıyorumsorun ne ozaman koltuk ile monitörün bağlantısı ne çözemedim??
3lü 5li bir şey kullanıyor musun? Sandalyenin ayak kısmında yada sandalyenin herhangi bir yerinde metal kısım var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kısa devre varsa devreyi arkadaş geriye hareket edince tamamlıyor olabilir bu da görüntüyü anlık keser bir video vardı adam 6lıya yaklaşınca pc donuyor uzaklaşınca düzeliyordu
3lü 5li derken prizi mi kastediyorsun3lü 5li bir şey kullanıyor musun? Sandalyenin ayak kısmında yada sandalyenin herhangi bir yerinde metal kısım var mı?
Kısa devre varsa devreyi arkadaş geriye hareket edince tamamlıyor olabilir bu da görüntüyü anlık keser bir video vardı adam 6lıya yaklaşınca pc donuyor uzaklaşınca düzeliyordu
Aynen uzatma kablosu olur priz olur çoklayıcı olur elektriksel bağlantı sağlayan herhangi bir kablo masanın altından gidiyorsa onu ayrı yoldan çekmeye çalışbende onu anlamaya çalışıyorum video atabilsem atacağım ama atamıyorum
3lü 5li derken prizi mi kastediyorsun
koltuğun ayaklarını sandalyeye bağlayan kısımlar metal sanırım ama koltuktaki ayaklar plastik sanırım3lü 5li bir şey kullanıyor musun? Sandalyenin ayak kısmında yada sandalyenin herhangi bir yerinde metal kısım var mı?
galiba uzatma kablosundan bahsediyobende onu anlamaya çalışıyorum video atabilsem atacağım ama atamıyorum
3lü 5li derken prizi mi kastediyorsun
herhangi bir manyetik alan sağlıyo olabilirmi yada elektrik yükleri ile alakalı bir durumkoltuğun ayaklarını sandalyeye bağlayan kısımlar metal sanırım ama koltuktaki ayaklar plastik sanırım