- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yabancı forumlarda ne kadar yazı okuduysam patlamasını geçtim dandik psular bir süre sonra dalgalanmaya sebebiyet verip bileşenlerin performansını düşürüyormuş yada yakıyormuş(bozuyormuş) o yüzden tam güç alabilmek için psuya harcayacağım paraya acımıyorum hocam.Değiştirmene gerek yok. Dediğim gibi bir sorun çıkarmaz. Forumlarda bütçe yakabilen veya ezbere marka adı yok kitlesi var, onları dikkate almayın. Malum partililer gibi reis ile geldik reis ile gideriz kafası, batılı markalara olan bağlılıkta da yaygın. Onlara da lafım yok bu arada, ekonomi o kadar berbat ki almışken bir kere alıyorsun ve sorun yaşarsan harcama yapmaktan korkuyorsun. Araba, ev, bilgisayar almak bile halk için zulüm.
Çin üretimi diye çok da dandik ürünler değiller. Ha sorun yaşanmaz değil, ama çoğu kişi bu paketleri aldığı gibi kullanıyor. Yani forumlara danışıp değiştiren kişi sayısı 1000'de 50 falandır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu dikkate alacağım hocam zaten gördüğüm kadarıyla sizde pny,gainyward gibi markalar önermişsiniz bunlara çöp gözüyle bakıyordum ama artık en ucuzu hangisiyse onu alacağım gibi duruyorHocam bu arada asus msi kafasından çık lütfen. MSI dediğin markanın shadow ve ventus modelleri türkiyede satılan tüm ekran kartlarından leş olabilir mesela. Asus prime serisi yine bir seviye ama özellikle MSI adlı markanın giriş seviye ürünleri rezalet.