Bu pc yorumlar mısınız? 5070Ti Sistem.

Değiştirmene gerek yok. Dediğim gibi bir sorun çıkarmaz. Forumlarda bütçe yakabilen veya ezbere marka adı yok kitlesi var, onları dikkate almayın. Malum partililer gibi reis ile geldik reis ile gideriz kafası, batılı markalara olan bağlılıkta da yaygın. Onlara da lafım yok bu arada, ekonomi o kadar berbat ki almışken bir kere alıyorsun ve sorun yaşarsan harcama yapmaktan korkuyorsun. Araba, ev, bilgisayar almak bile halk için zulüm.

Çin üretimi diye çok da dandik ürünler değiller. Ha sorun yaşanmaz değil, ama çoğu kişi bu paketleri aldığı gibi kullanıyor. Yani forumlara danışıp değiştiren kişi sayısı 1000'de 50 falandır.
Yabancı forumlarda ne kadar yazı okuduysam patlamasını geçtim dandik psular bir süre sonra dalgalanmaya sebebiyet verip bileşenlerin performansını düşürüyormuş yada yakıyormuş(bozuyormuş) o yüzden tam güç alabilmek için psuya harcayacağım paraya acımıyorum hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu arada asus msi kafasından çık lütfen. MSI dediğin markanın shadow ve ventus modelleri türkiyede satılan tüm ekran kartlarından leş olabilir mesela. Asus prime serisi yine bir seviye ama özellikle MSI adlı markanın giriş seviye ürünleri rezalet.
Bunu dikkate alacağım hocam zaten gördüğüm kadarıyla sizde pny,gainyward gibi markalar önermişsiniz bunlara çöp gözüyle bakıyordum ama artık en ucuzu hangisiyse onu alacağım gibi duruyor :)

Yabancı forumlarda ne kadar yazı okuduysam patlamasını geçtim dandik psular bir süre sonra dalgalanmaya sebebiyet verip bileşenlerin performansını düşürüyormuş yada yakıyormuş(bozuyormuş) o yüzden tam güç alabilmek için psuya harcayacağım paraya acımıyorum hocam.
O halde sistemi böyle al, PSU'yu sonradan alıp tak diyorum ben de. OEM paket fiyat olarak avantaj sağlayabiliyor. Atıyorum anakart, bellek, SSD firmaları ile anlaşmalılar, böyle paketlerde daha uyguna satabiliyorlar. Arkadaşın önerdikleri ve OEM ile kıyas yapıp, kendine hangisi uygunsa öyle al.

Bunu dikkate alacağım hocam zaten gördüğüm kadarıyla sizde pny,gainyward gibi markalar önermişsiniz bunlara çöp gözüyle bakıyordum ama artık en ucuzu hangisiyse onu alacağım gibi duruyor :)
Hocam hepsi NVIDIA nın vermiş olduğu GPU yu kullanıyor. Marka dediğimizin yaptığı tek şey etrafına NVIDIANIN BELİRLEMİŞ OLDUĞU STANDARTLARA UYGUN soğutma bloğu tasarlamak. PNY nin ekran kartı çöp değil yani. Kaldı ki bu markalar 40 yıldır ekran kartı yapıyor nasıl kötü olabilir. Yani ASUS PNYden daha fazla fps vermiyor.

O halde sistemi böyle al, PSU'yu sonradan alıp tak diyorum ben de. OEM paket fiyat olarak avantaj sağlayabiliyor. Atıyorum anakart, bellek, SSD firmaları ile anlaşmalılar, böyle paketlerde daha uyguna satabiliyorlar. Arkadaşın önerdikleri ve OEM ile kıyas yapıp, kendine hangisi uygunsa öyle al.
Hocam anlaşmalıdan ziyade işlemci soğutucuyu güç kaynağını segotep gamepower fazeon tarzı dalga dümen markalardan koyup üstüne en ucuz anakartı ve CL46 ramleri yapıştırıyolar. Al sana 5070 li sistem.

Böyle sen kendin toplasan daha bile ucuza gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,597
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri