Yine geldi gibi o ama yine çok hızlı gitti sanırım o televizyon.dünya kupası var 75 e çok üzüldüm![]()
% indirimler olmayınca tadı kaçtı ya bakasım gelmiyor hiç depoya sende de öyle hissediyor musun hocamBugün depoda televizyon günü.
yok gelmedi f5te ürün sayfası yazdığımdan beri. hatta satın alma sayfasınada f5 atıyorumYine geldi gibi o ama yine çok hızlı gitti sanırım o televizyon.
%10-20 indirim olmayınca Köfteci Yusuf'tan ekmek kadayıfını kaymaksız yemiş gibi hissediyorum hocam.Yine geldi gibi o ama yine çok hızlı gitti sanırım o televizyon.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
% indirimler olmayınca tadı kaçtı ya bakasım gelmiyor hiç depoya sende de öyle hissediyor musun hocam
Fb elenirse stok gelirhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0FBWJTCV6?th=1&m=A215JX4S9CANSO şu 36 dan satılmış arada
seviyorsunuz böyle insanların Bam teline basmayı ayrı bir haz duyuyoyrsunuz değil mi ?Fb elenirse stok gelir
Ben de Fenerliyim hocam arsızlaştık artık kusura bakmayınseviyorsunuz böyle insanların Bam teline basmayı ayrı bir haz duyuyoyrsunuz değil mi ?
yaz hocam sana zahmet baştan Allah aşkına tahammül seviyem sıfır takım konusundaBen de Fenerliyim hocam arsızlaştık artık kusura bakmayın
Güzel fırsattı o kaçtı..sepette 10 20 indirimlerle ayrı bi güzel duruyodu ya tadı kacdı