10K Direksiyon Seti Önerisi

biraz marka algısına takıldık galiba
Hocam g29 kullanıyorum heves kırmak gibi olmasın ama iade etme şansınız var ise edin ve pxn ürünlerine bakabilirsiniz.bende bilmeden g29 aldım ilk zamanlar memnundum pek bilmediğin şçin fakat kullandıkça dahada hoşuma gitti (direksiyon seti ile oyun oynamak) ve artık şikayetciyim.ses konusunda tıkır tıkır,bende gıcırdamada başladı rahatsız edecek derecede değil fakat neticede gıcırdıyor.hızlı refleksler drift atarak kullanıyorum ve korkuyorum dişlisi kırılır diye mesela.benimde elimde para olsa pxn vd4 almayı düşünüyorum.

Merhabalar bütçem 10 bin lira oğlum bir tane direksiyon seti istiyor rampage'nin 1 modeli var onu almak istiyor. Ben Rampage markasını sevmediğim için yanaşmıyorum tavsiyeniz nedir teşekkürler
valla kral rampage yapcağın en son hata olsun yazılımı vs olsun beş para etmez g29 falan da zynı halt tek farkı yazılım stabilitesi ve daha oturmuş sistem ama g29 da çöp para israfı hiç keyfi yok takur tukur ölye karambole bir şey pxn var önermişler ona bak direckt drive setten başkası yalan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar bütçem 10 bin lira oğlum bir tane direksiyon seti istiyor rampage'nin 1 modeli var onu almak istiyor. Ben Rampage markasını sevmediğim için yanaşmıyorum tavsiyeniz nedir teşekkürler
özellikle fren pedalı da leş çocuğunuzun fren yapmaya bacak gücü yetmeyebilir saçma sapan sertliği var ben bile ayağa kalkıyordum dibe kadar bascam diye :D

önerileriniz için teşekkürler çocuğun parası olmadığı için rampage istemişti meğer gönlünde Logitech varmış PlayStation destegide varmiş diger modellerde olmadigindan g29 tercih ettik tavsiyelerimiz için teşekkür ederiz çocuğun gönlündekini aldık teşekkürler kendinize iyi bakın değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

önerileriniz için teşekkürler çocuğun parası olmadığı için rampage istemişti meğer gönlünde Logitech varmış PlayStation destegide varmiş diger modellerde olmadigindan g29 tercih ettik tavsiyelerimiz için teşekkür ederiz çocuğun gönlündekini aldık teşekkürler kendinize iyi bakın değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
Hocam belli ki çocuk da siz de piyasadaki yeni modelleri bilmiyorsunuz ve o yüzden konu açtınız. Burada herkes hemfikir ki PXN G29'dan daha iyiydi. Ama yine de iyi ki G29 aldınız. PXN alsaydınız çocukla kim kullanacak kavgası ederdiniz :D G29 oyuncak gibi bir şey olduğu için size zevk vermezdi. Oğlan da bir kaç ay kullanıp kenara kaldıracaktır zaten. Çıktığı yıl olan 2015'de kullanmıştım, o zamanki teknolojiye göre dahi oyuncak gibiydi. Yanlış tercih yaptınız ama hayırlısı olsun diyelim. Bir sonraki alışverişinizde gereksiz marka algılarına takılmamanız dileğiyle...

Geri