Zarafel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 462
evetBuydu dimi size teklif edilen
evetBuydu dimi size teklif edilen
Ben vatanı geçtim de şu konuda öğrendiğim klasik her koyun kendi bacağından asılır. Geçen sefer herkese gönderildiğinde kimsenin sesi çıkmıyordu. Şimdi alt modelini, pahalı olanı gönderince veya direk iptal edince bir anda herkesin sesi çıkmaya başladı.İsterse 10 bin şubesi olsun, o şubelerin hepsi tek bir sisteme bağlı, o sisteme koyacağın kişi başı 1 adet sınırı da oradaki yetkili kişiler için 3 dakikalık iş. Sen mağazaya gittiğin zaman 3-5 adeti bırak 2.rami bile sistem sana satış için izin vermeyecek isterse oradaki çalışan babanın oğlu olsun.
Geçen seferde gönderilmeyen vardı fakat bu kadar çok değildi bu sefer ciddi açık oluşmuşBen vatanı geçtim de şu konuda öğrendiğim klasik her koyun kendi bacağından asılır. Geçen sefer herkese gönderildiğinde kimsenin sesi çıkmıyordu. Şimdi alt modelini, pahalı olanı gönderince veya direk iptal edince bir anda herkesin sesi çıkmaya başladı.
Termal pad muhabbeti bu model için geçti ayrıca komple ramde değil PMIC'da termal pad yok denildi.termal pad yok diyen neyi nasıl yaşamış anlamadımdiğer 16 gb xpg ramimle kıyasladım, termal padler aynı kalınlıkta ve boyutta, birebir aynılar.
Yine pek bir şey ifade etmiyor.Yok öyle bir dünya. Kimse aç doyurmak için kampanya yapmıyor, sen kalkıp sınır yok diye 5 kit alıp burada ''ama ortada kampanya sınırı yok'' gibisinden şark kurnazlığı yapamazsın. O kitlerin ticari amaçlı satılacağı belli zaten.
Ürün alırken kabul ettiğin satış sözleşmesinde bulunan bir madde, oku bakalım ''neyi kabul etmişsin''
8. KAMPANYALI SATIŞLAR
8.1. Kampanyalı satış fiyatları birer (1) adet alımlar için geçerli olup çoklu sipariş verilemez.
Verenler ve teslim alanlar var diyeceksen o da firmanın inisiyatifine kalmış bir şey. Ama X kişiye göndermişler deyip herhangi bir hak talep edemezsin çünkü senin vatan ile arandaki satış sözleşmesi sadece seni bağlar, diğer kişileri örnek gösterme gibi bir durum söz konusu değil.
Başvurmanın hiçbir masrafı yok arkadaşın dediği hata burada. en başından böyle söylemlerde bulunmak da hak arayışında bulunmak isteyenin de motivasyonunu bozuyor dediğim nokta bu. THH haklı bulduktan sonraki itiraz sürecinden bahsetmiyorumfaturan kesilmediyse bir hakkın olmuyor diyor arkadaş da ket vurmaya çalışmıyor sana. uğraştığınla kalırsın onu bil sadece.
kargosu dağıtımdayken aldığı ürün iptal edilmiş birisiyim ben. hiçbir hakkınız yok fatura kesilmedikce. satis sozlesmesi falan hikaye, gidin ugrasin ogreniceksiniz zaten...
güzel bir örnek olmuş.Vatan ile ilgili yaşadığım ufak bir THH olayını anlatayım, olayın nasıl işlediğine siz karar verin.
Ocak ayında 135 bine satılan RTX5090 lı sistemi almıştım tabi son alanlardan biri olabilirim. Herkesin sistem eksiksiz gönderildi sıra bana geldi ortada 5090 kalmadı, tüm parçaları gönderdiler 1 haftayı geçti halen 5090 ortada yok, kart da inno3d.
Sonra bunlar aradı beni ''5090 maalesef elimizde yok o yüzden size muadil ürün verelim'' tamam dedim muadiller ne? saydı şu bu model falan diye sonrasında üste 40-50K vermem gerektiğinden bahsedince tamam dedim hanımefendi hiç boşa saymayın belli ki siz beni mağdur edeceksiniz birebir üste ücret almadan 5090 veriyor musunuz? vermiyor musunuz? yok veremiyoruz. İyi günler hakkımı farklı mecralarda arıcam bilginiz olsun dedim kadının cevabı ''tabi arayabilirsiniz''
Sonrasında internet üzerinden THH ye verdim 2 gün sonra arayıp ''elimizde inno3d 5090 OC'' modeli var gönderelim dediler. Düz model yerine OC modeli gönderdiler. İlerleyen zamanlarda da en az 5 kere vatanın avukatı aradı THH başvurunuzu geri çekmeniz gerekiyor diye çekmedim de öylece kaldı![]()
8400Mhz %95 HynixA die. Gördüğüm kadarıyla hazır exposu yok ama biraz araştırarak siz ayarlayabilirsiniz. Not: Bu hızlar amd sistemler için pek mantıklı değil 1/1 (UCLK = MEMCLK) yerine 1/2 yapmanız gerekecek.
bir nevi laboratuvar incelemesi yapmistermal pad yok diyen neyi nasıl yaşamış anlamadımdiğer 16 gb xpg ramimle kıyasladım, termal padler aynı kalınlıkta ve boyutta, birebir aynılar.