❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

bir nevi laboratuvar incelemesi yapmis:)

Ama bu 8000Mhz versiyonu icin ve isi dagiticiyi cikarip PMICye baktiysaniz belki de uretimi degistimislerdir (heat spreaderi cikarmaniz garantisini bozar). Daha dusuk frekansli modellerde bu olmasa dahi daha az isinabilir.
valla hocam https://www.hepsiburada.com/adata-x...-siyah-ax5u6000c3016g-clarbk-pm-HBC00004K47BF şununla birebir aynı termal padler, boyut vs olsun.

Bu arada arkadaşlar, benim sistemim amd, 9600x kullanıyorum, memtest yaptım 15 dk boyunca, expo ayarlı 6400'de çalışıyor, stabilite testi öneriniz var mı yoksa sadece oyunda mı deneyeyim?

Cpu-z'den baktım üretici SK Hynix, bilmiyorum hangi die oluyor, merak eden varsa diye.

Arkadaşlar muadili gönderilen kişilerin siparişi iptal olarak mı gözüküyor sitede?
Yok hala onay bekliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla hocam https://www.hepsiburada.com/adata-x...-siyah-ax5u6000c3016g-clarbk-pm-HBC00004K47BF şununla birebir aynı termal padler, boyut vs olsun.

Bu arada arkadaşlar, benim sistemim amd, 9600x kullanıyorum, memtest yaptım 15 dk boyunca, expo ayarlı 6400'de çalışıyor, stabilite testi öneriniz var mı yoksa sadece oyunda mı deneyeyim?
UCLK = MEMCLK 1/1 mi 1/2 mi? Eğer 1/2 olduysa 6400 kullanmak pek mantıklı değil bence. Ama uğraşmak istemiyorsanız çok da fark etmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birçok kişiye muadil teklif edilen urunde bitmiş
https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-lancer-siyah-rgb-ddr5-6800mhz-cl34-32gb-2x16gb-dual-kit-ram.html Göndermezlerse muhtemelen muadil olarak bunu isterim ben.

Arkadaşlar muadili gönderilen kişilerin siparişi iptal olarak mı gözüküyor sitede?
yok onay bekliyor hala. muadil urun gonderilmedi kimseye bu arada. sadece muadil urunu kabul ettik.

al-satci piranalar yuzunden bizim siparisler de yanmaz umarim. bana onerdikleri muadil urun stokta gozukmuyor cunku 😔

keşke alabileydim ya neon lancer'e 11binken 2-3 defa kart girdim almadı, ana sayfaya attı, diğerlerini de yakalyamadım sonra

Cpu-z'den baktım üretici SK Hynix, bilmiyorum hangi die oluyor, merak eden varsa diye.
Isi dagiticiyi cikarip bakmaniz.lazim ama bu garantiyi bozar gerek yok. Stabil calisiyorsa ellememek daha iyi.

Ek olarak AIDA64un stres testleri vardi. Ram sicakligina bakmak icin de bir yandan Hwinfo kullanilabilir.

Cpuznin son versiyonunda virus cikmisti, CPUIDin sunuculari hacklenmisti galiba 9-10 Nisan tarihlerinden bahsediliyordu ek bilgi olarak. Onceki verisyon zaten yukluyse sorun olmamasi lazim.

Bana muadil önermişlerdi dün kabul etmiştim. İçime sinmedi alacağım ürün. Al satçı olmadığım için iptal ettim siparişi. Tek parçam ram kaldı yeni pc parçaları almıştım. Nasip değilmiş. Adamlar sitelere 5 ilan girerken biz de böyle avel avel bakınıyoruz işte.

adam foruma 3 ddr4 2 ddr5 kit ilanı girmiş gidin ondan çıkartın sinirinizi :D
sen alabilsen girmeyecek misin o ilanlari sanki? alamadiginiz icin agliyorsunuz burada. magazaya kosup almistir o alanda. insallah bu magaza piranalarina da bir önlem alacak vatan 🙏🙏🙏

magaza piranalari yuzunden yanicak herhalde zaten benim ram siparisi de. hakkimi helal etmiyim... 😀

Bana muadil önermişlerdi dün kabul etmiştim. İçime sinmedi alacağım ürün. Al satçı olmadığım için iptal ettim siparişi. Tek parçam ram kaldı yeni pc parçaları almıştım. Nasip değilmiş. Adamlar sitelere 5 ilan girerken biz de böyle avel avel bakınıyoruz işte.
O ürünün muadili buydu ama farklı marka olduğu için kabul etmezlerdi muhtemelen.

O ürünün muadili buydu ama farklı marka olduğu için kabul etmezlerdi muhtemelen.
Aynen hocam bunu önerseler içim rahat bir şekilde kabul ederdim. İşgüzarlık yaptılar. Sağlık olsun ne diyelim. İçime sinen bir parçayla sistem toplamak istiyorum. O yüzden kendim iptal ettim direk. Umarım herkesin gönlüne göre olur

Aynen hocam bunu önerseler içim rahat bir şekilde kabul ederdim. İşgüzarlık yaptılar. Sağlık olsun ne diyelim. İçime sinen bir parçayla sistem toplamak istiyorum. O yüzden kabul etmedim. Umarım herkesin gönlüne göre olur
O kadar berbat insanlarki bot çaktılar siteye 1 kişi 1000 kere giriyormuş gibi oldu herkes sepette gateway yedi, bende ddr5 alamadım diye ddr4 aldım. Herkes ihtiyacı kadarını alsa sorun olmayacakta, vatan faturalı ram almayın ikinci elde. Gelecek ddr4'leri satıp ddr5 alacağım şimdi. 1 tane 16x2 ddr5 alıp çıkacaktım ddr5 alamadığım için böyle çözüm buldum komedi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,015
Üyeler
192,856
Son üye
vLRagnarok
Geri