1.2M aile arabası önerisi

Reaksiyon skoru
2
Aile arabası olarak alacağız. 1.1M çıkartabiliyoruz, taşıt kredisi ile max 1.3M olacak şekilde araba bakıyoruz. Küçük bir şehirde yaşıyoruz, uzun yol az yapıyoruz. Yıllık 10 bin km anca oluyor. Arabadan beklentilerimiz:
- Az yakması
- Sorunsuz olması
- Otomatik olması
- 2020 model üstü olması
- Km'sinin 70 binden az olması
- Aşırı bir performansı olmasa da yokuşlarda bayılmaması
Benim aklıma ilk olarak City geldi. Egea 1.6 Multijet de olabilir ancak dizel olmasından dolayı pek sıcak değilim. Siz ne önerirsiniz?

O bütçelere dolu araç alamazsın hocam, şahsi görüşüm aile aracı dolu olmalı konfor açısından. O fiyat bandına yüksek km araçlar bulabilirsiniz yine tamam derseniz öneri sunalım

Bu dediklerini ticari olsada berlingo veya muadlili diğer markaların aynı modelleri karşılıyor gibime geldi.

hyundai bayon alın derım. hem teknolojık hem sorunsuz hem 1.4 modellerı az yakıyor. suv bır arac

Aynı durumdayım bende arayıştayım 1.3-1.4 arası

O bütçelere dolu araç alamazsın hocam, şahsi görüşüm aile aracı dolu olmalı konfor açısından. O fiyat bandına yüksek km araçlar bulabilirsiniz yine tamam derseniz öneri sunalım
Hocam çok daha dolu bir şey beklentimiz yok zaten. Aktif olarak Fiat Albea kullanıyoruz, alacağım araba her türlü Mercedes gibi gelecek bana :) Küçük bir ekranı olsun yeter zaten fazlasında gözümüz yok. Arabanın motor şanzımanı en önemli unsur bizim için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hyundai bayon alın derım. hem teknolojık hem sorunsuz hem 1.4 modellerı az yakıyor. suv bır arac
Hocam Bayon çok da az yakan bir araba değil bence. Arkadaşımda var şehir içi 9.0L gördük.

Kia ceed , megane 4 , skoda octavia

Aile arabası olarak alacağız. 1.1M çıkartabiliyoruz, taşıt kredisi ile max 1.3M olacak şekilde araba bakıyoruz. Küçük bir şehirde yaşıyoruz, uzun yol az yapıyoruz. Yıllık 10 bin km anca oluyor. Arabadan beklentilerimiz:
- Az yakması
- Sorunsuz olması
- Otomatik olması
- 2020 model üstü olması
- Km'sinin 70 binden az olması
- Aşırı bir performansı olmasa da yokuşlarda bayılmaması
Benim aklıma ilk olarak City geldi. Egea 1.6 Multijet de olabilir ancak dizel olmasından dolayı pek sıcak değilim. Siz ne önerirsiniz?
Binecekseniz city de iyi tercih olur , satacaksaniz 1.6mjet de gayet iyi olur

2017 focus titanıum iyidir
Babam maalesef 2020 öncesi istemiyor. Benim de en istediğim arabalardan biri Astra K 1.6 CDTI ancak dediğim gibi model takıntısı mevcut.

Binecekseniz city de iyi tercih olur , satacaksaniz 1.6mjet de gayet iyi olur
Uzun süre bineceğiz yüksek ihtimal. O yüzden City çok mantıklı geliyor.

Bir hafta önce arkadaşıma Megane 4 1.3tce aldık. Güzel araç. İkinci eli hareketli. Aile arabası. Diesel de ısrar ettim ama illa benzin olsun dedi. Şuan için memnun ve tavsiye ediyor

Babam maalesef 2020 öncesi istemiyor. Benim de en istediğim arabalardan biri Astra K 1.6 CDTI ancak dediğim gibi model takıntısı mevcut.

Uzun süre bineceğiz yüksek ihtimal. O yüzden City çok mantıklı geliyor.
öyle olunca boş arabaya binersiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,904
Son üye
jamaica
Geri