❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Benim 2x16 gskill ler geldi 3200mhz, total 4x16 oldu hızlı bir oc ile 3400 mhz cl16 da çalıştırdım 2 saat testmem5 yaptım sıkıntı yok gibi, 3600 cl18 de çalışmadı 4 slot, 2 slotken çalışıyordu. Yine ayarlamaya devam ederim bugünlük yeterli. Bu arada 3200 CL 16 ama B die geldi şaşırdım.
Test edip mi çıkarım yaptın direkt görebileceğimiz bir yer var mı? Hwinfo'da gözükmeyebiliyor.

Kargoya verildiğini anlamak için yurtiçi kargo uygulamasını indirip vatanda kullandığınız telefon numarasıyla kaydolun.Benimki verilmiş ama vatanda hâla kargoya verilmeyi bekliyor yazıyor.

Test edip mi çıkarım yaptın direkt görebileceğimiz bir yer var mı? Hwinfo'da gözükmeyebiliyor.
B die olup olmamasından bahsediyorsunuz sanırsam, thaiphoon burner parça numarasını K4A8G085WB olarak görüyor sonu B ile bitmesi B die a işaret ediyor diye biliyorum. Ondan öncede ramlerin üstündeki yazıyı okuduğumda sonu 410B ile bitiyor. 410C olanların C die olduğu belirtilmiş.

Bunlardan yola çıkarak B die olduğunu düşündüm. 4 Slot olduğu için deneyip test edemiyorum bi ara diğer iki rami söküp denerim.

Kargoya verildiğini anlamak için yurtiçi kargo uygulamasını indirip vatanda kullandığınız telefon numarasıyla kaydolun.Benimki verilmiş ama vatanda hâla kargoya verilmeyi bekliyor yazıyor.
Harbi buga girmiş yurtiçiden bakınca gözüküyor sağolun

• Beğen
Reaksiyonlar: HCI4
1776860861637.webp

Tövbe ya Rabbi, ya Resulullah... Allahım sen bizlere sabır diğerlerine de akıl fikir ver 🫴🧠
5 satıcı aynı

Bu konu acıldıgında pcden kalkıp yemek yemege gittim yemek cay vs dondugumde olay bitmisti:D şans yapacak bir şey yok

Benim siparişler halen onay bekliyorda kaldı valla aramaya korkuyorum :D bakalım sonuç ne olacak ne yapayım sizce.
Korkulan senaryo gerçekleşti arayıp stokta yok deyip alternatif sundular sundukları modeller tatmin edici. Xpg nin 32 lik ve 64 lük rgb kitlerini almıştım g skill'in rgb olanlarını gönderecekler özelliklerde çok bir değişiklik yok.

Korkulan senaryo gerçekleşti arayıp stokta yok deyip alternatif sundular sundukları modeller tatmin edici. Xpg nin 32 lik ve 64 lük rgb kitlerini almıştım g skill'in rgb olanlarını gönderecekler özelliklerde çok bir değişiklik yok.
bence mutlu son olmuş, stok yok kusura bakmayın para iadesi diyipte yollayabilirlerdi...

Bu konu acıldıgında pcden kalkıp yemek yemege gittim yemek cay vs dondugumde olay bitmisti:D şans yapacak bir şey yok
Öncekinden benimde başıma aynısı gelmişti hemde arkadaşım tam zamanında haber vermiş sistem açık mesajı ekranda ama saniyelerle kaçırmıştım 64 lük kiti :D nasip olmayınca olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence mutlu son olmuş, stok yok kusura bakmayın para iadesi diyipte yollayabilirlerdi...
Kesinlikle sundukları modeller daha iyi bile denebilir hatta şanslıyım bu sefer.

Ben arayıp iptal demelerinden korktuğum için öyle dedim ufak çaplı kalp krizi yaşıyor insan aradıkları zaman :D

Arkadaşlar lancer rgb neon 32gb 2 adet sipariş vermiştim. Şuan onay bekliyor statüsünde olduğundan infoya mail attım onaylayıp siparişimi göndermenizi rica ederim şeklinde ilgili birim dönecek dediler 1 saat sonra telefon geldi. Neon olan modelin stokta olmadığını muadil olarak aynı özelliklerde rgb si neon olmayan sadece üstünde olan model teklif ettiler sanırım lancer blade rgb. Kabul ettim kargoya verildiğinde mesaj gelecek dediler.

Tek ürün alıp iptal yiyen 1-2 kişi hariç herkese muadil önermişler vatanın tassanı yicem ya 2-3 tane alıpta ağlayanlara hiç üzülemedim

Arkadaşlar lancer rgb neon 32gb 2 adet sipariş vermiştim. Şuan onay bekliyor statüsünde olduğundan infoya mail attım onaylayıp siparişimi göndermenizi rica ederim şeklinde ilgili birim dönecek dediler 1 saat sonra telefon geldi. Neon olan modelin stokta olmadığını muadil olarak aynı özelliklerde rgb si neon olmayan sadece üstünde olan model teklif ettiler sanırım lancer blade rgb. Kabul ettim kargoya verildiğinde mesaj gelecek dediler.
Önerdikleri modeli tam atabilir misin acaba

Tek ürün alıp iptal yiyen 1-2 kişi hariç herkese muadil önermişler vatanın tassanı yicem ya 2-3 tane alıpta ağlayanlara hiç üzülemedim

Tam model alamadım telefondaydı RGB ve aynı özelliklerde dedi bende tamam dedim. Ürün gelsin görürüz artık :)

Bizimkiyle aynı model belki mhz ve cl 6800 e 34dür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,088
Üyeler
192,875
Son üye
mehmetali52