🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless - 5.489 TL

Hocam bu kulaklık ayarında ki geliştirmeler kısmı bende yok işte çıkmıyor :) sizde nasıl var onu anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu kulaklık ayarında ki geliştirmeler kısmı bende yok işte çıkmıyor :) sizde nasıl var onu anlamadım

Halihazırda kullanıyorum, deri padleri var, kumaş çıkmıyor, harici olarak şundan satın aldım, fiyatını uyguna yakalarsınız mutlaka alın, orijinal padi aratmıyor.

Ufak bi equlizer ayarıyla ses kasması hile gibi oluyor, öyle bir kulaklık. Başta EQ ayarı yapmadığım için iade edecektim neredeyse. Eq ayarı dışında Windows ses geliştirmelerinde hiçbir şeyi devreye almamak gerekiyormuş, devreye alınca sesler boğuk geliyor. Onu da söyleyeyim. Alacaklar/alanlar okur da faydalanır. Eq ayarını da yapay zekaya yaptırmıştım.

Alalı üç hafta oldu günde 3 saat falan kullandım %40 falandı dün baktığımda. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor.
Kumaş pedler cloud 3 s e uyumlu mu?

Kumaş pedler cloud 3 s e uyumlu mu?
Uyumlu, yeni olduğu için takması biraz zor oldu ama ben taktım ve kullanıyorum, yukarıda bahsettiğim ve linkini bıraktığım ürün için amazonda yorumum da var.

Dm den cevap verdim hocam.

aldık bakalım

Çözümü var onun baya bir uğraşmıştım bulmak için bu konudaki arkadaşın dediklerini yapın harfiyen işe yarıyor. Sorun dts programıyla alakalı. Bu arada geliştirmeler kısmına ihtiyaç yok zaten ben her şeyi kapalı kullanıyorum boşa uğraşmış oldum geri getirebilmek için. https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-3-wireless-gelistirmeler-bolumu-yok.1081517/

Çözümü var onun baya bir uğraşmıştım bulmak için bu konudaki arkadaşın dediklerini yapın harfiyen işe yarıyor. Sorun dts programıyla alakalı. Bu arada geliştirmeler kısmına ihtiyaç yok zaten ben her şeyi kapalı kullanıyorum boşa uğraşmış oldum geri getirebilmek için. https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-3-wireless-gelistirmeler-bolumu-yok.1081517/
Ses seviyesini eşitle dediğimizde oyundaki ayak sesleri artıyor mu peki

Ses seviyesini eşitle dediğimizde oyundaki ayak sesleri artıyor mu peki
O ayarı açık şekilde denedim şu sıralar kapalıda kullanıyorum kulaklığın genel sesi artıyor ama arka plan sesleri de artıyor duymadığınız sesleri duymaya başlıyorsunuz. Ses iyileştirmeleri ve uzamsal sesi kapatın, uygulaması üzerinden de yukarda arkadaşın paylaşmış olduğu eq ayarını kullanın gayet güzel ses kasarsınız. Oyun içi eq ayarını net olarak ayarlayın. Kulaklığın frekansını 48000 olarak ayarlayın 96000 e gerek yok.

Son düzenleme:
@Praitha @halker @Demonofhell @röpdöşambırımıgiydim @wise

1) Kulaklığın uygulaması olan Ngenuity yi Microsoft Store dan kurun. Kulaklığı ilk bağladığınızda bir güncelleme yapacak (kablolu bağlantı isteyebilir, isterse bağlayın bunu yapmadan önce), uzun sürebilir, bırakın yapsın.
2) Ardından alta eklediğim windows ses ayarlarına bir gidin bakın hiçbir iyileştirme seçili olmasın.
Ben eq ayarı yapmama rağmen şuradaki ayarlardan biri bile açık olduğu takdirde seslerin boğuk gelme durumunu yaşamıştım.

3) DTS'i açmıyorum, pek tavsiye de etmiyorum.

4) Eq Ayarları ise şu şekilde:

a) Oyunlarda ayak sesi odaklı EQ:

HzDeğer
32-4
64-3
125-2
250-1
5000
1k+2
2k+4
4k+5
8k+3
16k+2

b) Eğer biraz daha ayak sesi odaklı olsun derseniz şu şekilde:

HzDeğer
32-5
64-4
125-3
250-2
5000
1k+2
2k+5
4k+6
8k+4
16k+2

c) Müzik ve filmlerde bassları hissetmek için ise Eq ayarı ise şu şekilde:

HzDeğer
32+5
64+4
125+2
2500
5000
1k+1
2k+2
4k+2
8k+3
16k+2

5) Kulaklığın ses kalite ayarını yine windows ses ayarlarından gelişmiş sekmesinden 24bit / 48.000Hz seçin.

NOT: Eğer ki hala seslerde gariplik varsa Ses driverlarınızı anakartınızın marka modeline göre kendi sitesinden bir kontrol edin derim.
1776878756663.webp

hocam bende uygulama böyle gözüküyor ne yapsam düzeltemedim var mıdır çözümü

Beyler depodan 2300e stinger 2 wireless almistim sizce iade edip bunu alayim mi. Fiyat iyi ama aldigim fiyat da iyi o yuzden gerek var mi emin olamadim

Geldi benimki kampanyası devam ediyor

Ekler

• 1000120152.webp
    1000120152.webp
    354.6 KB · Hit: 39
Yıllarca Cloud II kablolu kullandım, sonrasında Cloud II wireless aldım ikisinde de aynı temiz, dikkatli de kullansan kafa kısmına gelen yastıkların yüzü soyuluyor ve inanılmaz kötü bir görüntü ortaya çıkıyor o yüzden tavsiye etmiyorum.

Halihazırda kullanıyorum, deri padleri var, kumaş çıkmıyor, harici olarak şundan satın aldım, fiyatını uyguna yakalarsınız mutlaka alın, orijinal padi aratmıyor.

Ufak bi equlizer ayarıyla ses kasması hile gibi oluyor, öyle bir kulaklık. Başta EQ ayarı yapmadığım için iade edecektim neredeyse. Eq ayarı dışında Windows ses geliştirmelerinde hiçbir şeyi devreye almamak gerekiyormuş, devreye alınca sesler boğuk geliyor. Onu da söyleyeyim. Alacaklar/alanlar okur da faydalanır. Eq ayarını da yapay zekaya yaptırmıştım.

Alalı üç hafta oldu günde 3 saat falan kullandım %40 falandı dün baktığımda. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor.
Ayarladı paylaşabilir misiniz?

Ayarladı paylaşabilir misiniz?

Yukarıda paylaştım hocam?

Alıntıyı görüntüle
hocam bende uygulama böyle gözüküyor ne yapsam düzeltemedim var mıdır çözümü
Böyle gözüküyordan kastını anlamadım, bu görselde hangi kısımda sorun olduğunu düşünüyorsunuz?
Sağdaki eq ayarlarını siz yapmadıysanız ve program da otomatik profiller yüklemediyse, yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama birisi o kulaklığı daha önce alıp eq ayarı yapmış gibi duruyor. Eğer sorduğunuz buysa tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri