Xbox Game Pass İndirimi ve Oyun Seçenekleri

Maliniz

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba Donanım Arşivi halkı;
Xbox game passta indirim mevcut bilgisayar için almayı düşünüyorum fakat bazı kısımları anlayamadım. Yeni bir setup ile birlikte yeni oyunlar oynamak istiyorum. Game pass içerisindeki oyunlar sürekli değişmekteymiş sanırım, güncel game passle gelen oyunları nereden görüntülenebilir? Oyunlar aşırı derece de pahalı ve bir oyun alıp ya beğenmezsem iadesi olsun vs bu süreç can sıkıcı ve sinir bozucu böyle bir yola adım atmak istedim. Daha farklı bir alternatif öneriniz var ise yorumlarınızı bekliyorum.
Xbox game pass hakkında bilgisi olan arkadaşları yoruma bekliyorum. Aynı zamanda indirimden haberi olmayan arkadaşlarımı da bilgilendirmek isterim.

1776852395371.webp

Pc için almıştım lies of p oynamak için fakat passte yoktu . Nereden bakılıyor bulamamistim ben de

Pc için almıştım lies of p oynamak için fakat passte yoktu . Nereden bakılıyor bulamamistim ben de
Ben de güncel olarak almayı düşünüyorum fakat hayal kırıklığı yaşamamak için önce bi araştırmak gerekiyor. Bir çok fps grafik oyunları deneyip o şekilde oyun satın almayı planlıyorum.

Normalde ne kadar ki indirimle bu fiyata düşmüş xboxın sitesinde görüntüleyebiliyor olmanız lazım oyunları

xboxun uygulamasından bak orda gamepass de olan oyunlar gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normalde ne kadar ki indirimle bu fiyata düşmüş xboxın sitesinde görüntüleyebiliyor olmanız lazım oyunları
ultimate paketi 800tl ydi 529tl ye düştü. Pc için olan da çok bi indirim olmadı.

xboxun uygulamasından bak orda gamepass de olan oyunlar gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ultimate paketi 800tl ydi 529tl ye düştü. Pc için olan da çok bi indirim olmadı.
Ultimate boş iş indirim iyi olsa çekerdim şuan 6 aylık 1 yıllık falan alabiliyor muyuz hocam biliyor musun?

Öncelikle bu indirim kalıcı acele etmenize gerek yok.Bilgisayara xbox uygulamasını indirin.Satın almasanızda gamepass kütüphanesindeki oyunlara bakabiliyorsunuz.Yeni eklenecek ve çıkarılacak oyunlar her ayın 15'inde ve 30'unda duyuruluyor.Xbox arayüzü ana sayfasında aşağılara indikçe bu ay kaldıralacak oyunlar kısmı var ordan takip edebilirsin veya oyun ve teknoloji haber sitelerinin çoğunda paylaşırlar.Eğer unuturlarsa veya bulamazsan trueachievements sitesinde mutlaka yazarlar.Eklenecek olan oyunlar zaten baş sayfada üstte çıkar.

itemsatış vb sitelerde microsoft hesabı satıyorlar 3 aylık ultimate 50 TL falan. Bu yolla kendi xbox hesabınızın ilerlemesi ile çoğu gamepass oyununu oynayabiliyorsunuz. EA Ubisoft vb kendi launcherı gereken oyunlar oynanmıyor tabi. Yine de epey bi oyun var. Fazla para vermek istemiyorsanız bakabilirsiniz. (Herhangi bir riski falan var mı bilmiyorum ben 6 aydır falan kullanıyorum.

Ultimate boş iş indirim iyi olsa çekerdim şuan 6 aylık 1 yıllık falan alabiliyor muyuz hocam biliyor musun?
Hayır boş değil.Arkadaş yeni çıkacak oyunları ilk günden oynamak istiyorsa ultimate şart.PC gamepass ilk günden eklenen oyunları kapsamıyor.Birde ubisoft+ yok onda.Ubisoft oyunlarınada para vermeden oynamak istiyorsa gene almalı.Şuan fiyatı oldukça uygun.İlerde enflasyon hesabını katarsak alabildiği kadar uzatsın.Netflix veya prime servisinide eklemeyi düşünüyorlar.Ultimate sadece bununla sınırlı değil özel oyun içi avantajlarda sunuyor.

Hayır boş değil.Arkadaş yeni çıkacak oyunları ilk günden oynamak istiyorsa ultimate şart.PC gamepass ilk günden eklenen oyunları kapsamıyor.Birde ubisoft+ yok onda.Ubisoft oyunlarınada para vermeden oynamak istiyorsa gene almalı.Şuan fiyatı oldukça uygun.İlerde enflasyon hesabını katarsak alabildiği kadar uzatsın.Netflix veya prime servisinide eklemeyi düşünüyorlar.Ultimate sadece bununla sınırlı değil özel oyun içi avantajlarda sunuyor.
Ultimate tek farkı pc ve xbox aynı anda kullanım sanıyoedum bilgilendirme için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,118
Üyeler
195,541
Son üye
Kerem156
Geri