bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 648
Valla hocam çok kötü bir durum yapabilecegin en doğru şey sanırım asansör için yönetime baskı yapman 150.000 birsey değil yönetim toplasın parayi yaptirtsin sonuçta aidat ödüyorsun o asansörü kullanabilmen lazım motoru parçalayıp indirdikten sonra o kadar zahmet ve masrafa girdikten sonra aidat ödemenin ne anlamı varArka tekeri söksem bile kuyruktan dolayı muhtemelen motor neredeyse hiç kısalmayacaktır, ön tekerdende çok kısalacağını sanmıyorum, sadece ağırlık için tekerleri sökmek mantılı geliyor.
Derdimin ne kadar garip olduğunu inanın bende biliyorum Xnwlchwobfwldnwk
Hocam parçalatmayı son seçenek olarak tutuyorum çünkü çook uğraştıracak. Toki deyim ama kaldığım yerin çok kurumsal olduğunu düşünmüyorum, 3-4 ayda falan anca çözülür muhtemelen.
Arka tekeri sökersem muhtemelen dediklerini halledebileceğimi sanmıyorum bir usta olmadan. Arka tekeri söksem bile kuyruktan dolayı kısalmıyor nerdeyse hiç maalesef.
Merdiveni birkaç arkadaş ile denedik ama olacak gibi değil be hocam. Bir şekilde asansöre dik koymak dışında aklıma hiçbirşey gelmiyor.
Bir anlık karar şimdi bana nelere mâl oluyor işte.
Şuanda evde olmadığım için maalesef ölçemiyorum ama tahmini olarak birşeyler söyleyeceğim. Asansörün kapı Aralık boyu gayet geniş, motor artı 1 kişi durabiliyor, iç kısım en olarak motor artı 2 kişiyi alabiliyor ama 2 kişinin squat yapıp kaldıracak kadar eni olduğunu pek sanmıyorum, boy olarak motorun sadece 10-15cm lik bir kısmı dışarda kalıyor. 2 tekeride sökünce motorda çokta fazla kısalmıyor maalesef hocam o yüzden o uğraşa girmeye gerek varmı bilemedim.