Mithril
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,718
Kışın motoru aldığım zaman saklayacak yer bulamadığım için mecburi olarak asansör ile motoru 5. Kata çıkarmak durumuna kaldım. Şuan motoru indirmek istiyorum ama apartmandaki 2 adet olan asansörlerden büyük olan bozulduğu için motoru indiremiyorum maalesef. Bozulan asansörün masrafı 170k civarı ve yakın zamanda yapılacağını sanmıyorum. Merdivenlere bir göz attım ama hem 2. Basamaktan sonra motorun altı direkt sürtüyor hemde 200kg bir ağırlığı olduğu için motorun eğer motor merdivenlerden ivme kazanırsa asla tutamayız motoru. Küçük olan 2. Asansörde ise motorun ciddi bir kısmı dışarda kalıyor, arka tekeri havaya kaldırıp sığdıralım dediğim zamanda motoru birtürlü kaldıramadık maalesef(asansörün 700kg limiti var ama kırmızı etiketli bunuda belirteyim) . Aklıma ev taşıma asansörleri geldi ama motoru evin içine sokmak gerecek ve motorun kapılarından geçeceğini sanmıyorum, geçse bile balkon çok yüksek maalesef o yüzden kaldırıp yük asansörüne koyabileceğimizi düşünmüyorum. Evet 1. Asansörün tamiratı için beklenebilir ama bu kadar yüksek maliyetinden dolayı kısa zamanda yapılacağını hiiiiiç sanmıyorum ve zaten 3 aydır beklediğim için artık çözmek istiyorum sorunu.
Tamamen çaresiz kaldım, sizin bir düşünceniz varmı?
Güncelleme: şimdilik büyük asansörün tamiratını bekleme kararı aldım. Yardımcı olup fikir belirten bütün arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim.
Tamamen çaresiz kaldım, sizin bir düşünceniz varmı?
Güncelleme: şimdilik büyük asansörün tamiratını bekleme kararı aldım. Yardımcı olup fikir belirten bütün arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim.
Son düzenleme: