❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

valla dizdik sistemi son vatan indirimiyle de bitti :D senin nasıl gidiyo sende sistem bakıyodun
Bende sistem vardı yeni bi sistem toplayacaktimda gereksiz geldi vazgeçtim. Şuan ihtiyaç dışında sistem toplamak çok saçma geldi. Ddr6 ya kadar beni idare edecek sistemim var, şükür. Onla devam edeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hem ram ssd fiyatlarıda o zamana durulur gibi.

Bende sistem vardı yeni bi sistem toplayacaktimda gereksiz geldi vazgeçtim. Şuan ihtiyaç dışında sistem toplamak çok saçma geldi. Ddr6 ya kadar beni idare edecek sistemim var, şükür. Onla devam edeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hem ram ssd fiyatlarıda o zamana durulur gibi.
Ram ssd lazım olursa yine söyle sen, köle ile adetli alım yapıyoruz yardımcı oluruz sana ;) Amazon depodan kovaladığın ürün olursada söyle, her türlü alırız, çok bi fark koymam 2-3 katı fiyatına ayarlarız yani.

Ram ssd lazım olursa yine söyle sen, köle ile adetli alım yapıyoruz yardımcı oluruz sana ;) Amazon depodan kovaladığın ürün olursada söyle, her türlü alırız, çok bi fark koymam 2-3 katı fiyatına ayarlarız yani.
Ben ram aldım zatende diğer insanlara efendilik ve insanlık dağıtılırken sen bu performansı yaptın sanırım ;
Neyse sana bu kadar cevap yeter. Vaktimi daha israf etmeyeyim. Mesajlarımada cevapla atıp durmazsan sevinirim.

Önerdikleri ürün onaylanmış kargoyu bekliyor benimde

Ekler

• 1000047213.webp
    1000047213.webp
    39.7 KB · Hit: 110
Soyle utanmaz olucaksin mesala. Gam yok keder yok, bu utanmazliktan lazim bana acil 🙏

Senin botlarla ayarlayabilir miyiz kuzen?

XPG 48GB (2x 24GB) Ddr5 Cudımm 8400MHZ CL40 Rgb Dual Kıt Pc Ram Lancer Sılver AX5CU8400C4024G-DCLACRSG için aranığ da muadil ürün önerilen oldu mu? benim hepsiburadada sipariş alındı kısmında kaldı

XPG 48GB (2x 24GB) Ddr5 Cudımm 8400MHZ CL40 Rgb Dual Kıt Pc Ram Lancer Sılver AX5CU8400C4024G-DCLACRSG için aranığ da muadil ürün önerilen oldu mu? benim hepsiburadada sipariş alındı kısmında kaldı
Hocam ben arayıp sordum muadil ürün bile belliydi ama ben diyince söyledi yani arayan soran yoktu

Geri