❌İndirim Bitti! SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 30000TL

Depo 1 sene daha az garantili mi oluyor?
üretici garantisi olabiliyor ilk alındığı tarihten devam edebiliyor ama bazı ürünlerde olmuyor diye biliyorum bazı asus ürünlerinde üretici garantisi devam ettiğini söylüyorlar. amazon 1 sene koşulsuz şartsız garanti veriyor ürün bozulursa tabi.

33900den 30bine düşmüş bu üründe problem var amazonda aramadan bulamazsınız bunu kaç kere mail attım düzeltmediler akakçede bile listelenmiyor. Tamamen GGbabanın fiyat takibinden.
Bir tanede depo ürünü var listelenmediği için ordada gözükmemiş
Alıntıyı görüntüle
afiyet olsun alanlara.
alanlar yiyecek sanırım kartı

O zaman iade ediyorum ya depodan aldığımı. Yarın 9070xt gelsin bakalım beğenmezsem iade eder 9070 kalırsa 30k dan onu alırım.

Yenir ama şu karizmaya baksana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikisi gelince test bence beğenmezsen gönder hareket alanın varsa kartında.
Hareket alanı bol hocam da eğer garanti farkı varsa 1.5k vermek 0 ı için daha mantıklı değil mi depodan olan sorunsuz çıksa bile.

Nerdeyse bu paralara depodan XT çektik, 28.5 bana pek makul gelmedi.

Hareket alanı bol hocam da eğer garanti farkı varsa 1.5k vermek 0 ı için daha mantıklı değil mi depodan olan sorunsuz çıksa bile.
zaten açılmış ürün başka bir ürün daha açma diye dedim ama :D sen bilirsin

Aynısının xt olanı olsa bu paraya ddr5 sistem toplatır bana hazır rami de çekmişiz :D

Arkadaşlar çektim bu ürünü 6 taksit 30bine. Sizce nasıl ? Şu an kullanmayacağım zaten 5080 kartım var ek bilgisayar için aldım. Kenarda dursun diye ekran kartı eksikti o kasanın. Şu an açmayı da düşünmüyorum paketi olmadı geri satarım diye düşünüyorum? Yorumlarınız neler

Arkadaşlar çektim bu ürünü 6 taksit 30bine. Sizce nasıl ? Şu an kullanmayacağım zaten 5080 kartım var ek bilgisayar için aldım. Kenarda dursun diye ekran kartı eksikti o kasanın. Şu an açmayı da düşünmüyorum paketi olmadı geri satarım diye düşünüyorum? Yorumlarınız neler
Alsata gitmez hocam bu kart bence.

şahsi fikrim bu da çektirir ama bilemedim tabi.
Yok ya geçen 9070xt asus prime 35k fiyata satıldı amazonda. 5k daha koyar onu alırım alcak olsam. 5k para değil artık. 9070 çok arada kalıyor alınacaksa xt versiyonu alınmalı..

Alsata gitmez tabii birkaç ay sonra fiyatlar ne olur bilemeyiz.

Yok ya geçen 9070xt asus prime 35k fiyata satıldı amazonda. 5k daha koyar onu alırım alcak olsam. 5k para değil artık. 9070 çok arada kalıyor alınacaksa xt versiyonu alınmalı..

Alsata gitmez tabii birkaç ay sonra fiyatlar ne olur bilemeyiz.
bir şey olmaz bu savaş ortamında bile baskıladılar Doları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,815
Üyeler
193,133
Son üye
Omessa
Geri