Max 5K Gaming Kulaklık Önerisi

sein.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
153
Bütçe
5000
Kullanım Alanı

Oyun odaklı olucak fps oyunları oynuyorum ve oyun oynarken arkada sürekli müzik dinliyorum.

yüksek sesli müzik dinlemeyi sevdiğim için ses seviyesi yüksek birşeyler olsun.

mikrofonlu bir kulaklık arıyorum mümkün olduğunca az dip ses ve cızırtısı olan bir şey istiyorum

ayrıca şuanki kulaklığımda dinlediğim şeyler oynadığım oyunların sesleri falan sürekli mikrofondan duyuluyor bu olmasın istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler kablolu kablosuz farketmez.

3 taksit 5.5 civarına geliyor ben olsam 500 daha eklerdim
sağol hocam, konudan bağımsız bir şey sorucam sistem yükseltmeyi düşünüyorum açıklamanızdaki sistemi gördümde genel olarak aynı sistemi düşünüyorum memnunmusunuz? 2k da oynadığınızı düşünüyorum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sağol hocam, konudan bağımsız bir şey sorucam sistem yükseltmeyi düşünüyorum açıklamanızdaki sistemi gördümde genel olarak aynı sistemi düşünüyorum memnunmusunuz? 2k da oynadığınızı düşünüyorum?
zotac 5070 soğutma ve ses olarak nasıl performans veriyor

zotac 5070 soğutma ve ses olarak nasıl performans veriyor
320hz 1080 de kullanıyorum 600 fps ye yakın veriyor sadece cs oynuyorum, zotac solid ocsiz versiyonu çok serin çalışıyor 60-65 derecelerde

kulaklığı kaçırma derim bugün ben de aldım indirimde gerçekten

320hz 1080 de kullanıyorum 600 fps ye yakın veriyor sadece cs oynuyorum, zotac solid ocsiz versiyonu çok serin çalışıyor 60-65 derecelerde

kulaklığı kaçırma derim bugün ben de aldım indirimde gerçekten
tekrar sağolun hocam

Kullanım Alanı

Oyun odaklı olucak fps oyunları oynuyorum ve oyun oynarken arkada sürekli müzik dinliyorum.

yüksek sesli müzik dinlemeyi sevdiğim için ses seviyesi yüksek birşeyler olsun.

mikrofonlu bir kulaklık arıyorum mümkün olduğunca az dip ses ve cızırtısı olan bir şey istiyorum

ayrıca şuanki kulaklığımda dinlediğim şeyler oynadığım oyunların sesleri falan sürekli mikrofondan duyuluyor bu olmasın istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler kablolu kablosuz farketmez.
hocam kriterlere göre ve f/p olarak en mantıklısı hyperx cloud 3s gibi gözüküyor, sadece 500tl eklemeniz lazım ama zaten çoğu sitede peşin fiyatına taksit seçenekleri olan bir kulaklık

Geri