ATK A9 Air Ve ATK A9 Ultimate

1Kaira

80+
Reaksiyon skoru
30
Air alacaktım fakat 23 Nisan indirimi ile400tl ultimate daha ucuz her şey oynuyorum hardcore fpsci değilim ne yapmalıyım

A9 Ultimate'in bataryası çok daha iyi. Aralarında sadece 6 gr fark var. Ben A9 Ultimate kullanıyorum acayip memnunum.

Birbirine çok yakın fareler. A9 Air kaplama olarak biraz daha iyi.

A9 Ultimate'in bataryası çok daha iyi. Aralarında sadece 6 gr fark var. Ben A9 Ultimate kullanıyorum acayip memnunum.
Chatgptile falan konuştum da 6gr hissedersin diyor ve switch airinki daha tokmuş zaten başka farkda yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kararsız kaldım biraz

Chatgptile falan konuştum da 6gr hissedersin diyor ve switch airinki daha tokmuş zaten başka farkda yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kararsız kaldım biraz

Alakası yok. Bende 40 ve 60 gramlık fareler var hissetmiyorum.

evet Palm’da daha az hissediliyor ama bende ultimate’e yakınım sanırım onu alacağım çünkü flex oyunlar oynuyorum konfor daha önemli sanırım

1776930348571.webp

Shape olarak bir farkları yok. Hangisini isterseniz alın.

Evet evet araştırdım baya 6gr fark(bataryadan daha küçük) switch daha tok geri bildirimli bide ekstra skatez çıkıyor kutu içinden başka fark yok
Bunlar senin için 500 TL farka değecek farklarsa Air al. Bana kalırsa değmeyecek farklar ki daha az batarya performansı sunuyor. Mcu ve sensör aynıyken bilemiyorum. Kendi skatezlerini ben beğenmiyorum bu arada. Daha önceki mouse'um için aldığım dot skatezlerle çok daha iyi oldu.

Geri