GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,176
ekliycem hocam sistem gayet açıkasin tararsan en hızlı öyle bulursun hocam haberin olsun
ekliycem hocam sistem gayet açıkasin tararsan en hızlı öyle bulursun hocam haberin olsun
Asin ne oluyor hocam cahile anlatır gibi anlatabilir misiniz?asin tararsan en hızlı öyle bulursun hocam haberin olsun
Hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
Az önce geldi.Ürün tozlu ve kirliydi(abartı bir kirlilik yoktu)Bir kulaklığın tekinde iç tarafında yırtık vardı kullanılmaya engel değil fakat durumu mükemmel yazması sebebiyle canlı desteğe yazdım ve %10 para iadesi aldım.8k ya gelmiş oldu.
Servisten Bağımsız direkt kutuyu açtınız mı hocamBu tv yi almıştım. Üst tarafdan darbe yemiş. Ekran da çatlakdı. Depoya gelen ürünler kontrol edilmiyor. Tekrar düşerse almayın.
Bugün iade edeceğim.
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr: Elektronik
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
ürünlerin IDleri gibi düşünAsin ne oluyor hocam cahile anlatır gibi anlatabilir misiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun
amazondaki ürün kodu, zaten öyle taratılması gerekiyor, tüm fiyat takip eklentileri vs öyle çalışıyor.Asin ne oluyor hocam cahile anlatır gibi anlatabilir misiniz?
Hayırlı olsun
Arkadaşlar şuanlık bana dönüş depo'dan aldığınız TV'lerde servis garantisi yok. Kendiniz açabilirsiniz çünkü biz destek vermiyoruz, SN'den sorgulatıyorlarsa garantiyi o şekilde soracağım yarın ikinci el ürünmüş gibi. Onun haricinde marka garantisi yokmuş gibi alın, dümenden almayıp aldım ayağı yapan bazı enteresan kişiler oluyor. Onları çok kâle almamak lazım. Yarın %100 netleşir durum.Servisten Bağımsız direkt kutuyu açtınız mı hocam
Yapay zeka dünyayı ele geçirirse, şu köle yazanlara güzel bir tarife çekecekKöle satan veya bilen varsa alabilirim
Hocam anc nasıl buds fe den geçicem bende depodan denk gelirseAlıntıyı görüntüle
Az önce geldi.Ürün tozlu ve kirliydi(abartı bir kirlilik yoktu)Bir kulaklığın tekinde iç tarafında yırtık vardı kullanılmaya engel değil fakat durumu mükemmel yazması sebebiyle canlı desteğe yazdım ve %10 para iadesi aldım.8k ya gelmiş oldu.
Daha önce açılmış hocam. Yalandan bantlamışlar üstten çıkardım baktım. Direk üstünden darbe yemiş.Servisten Bağımsız direkt kutuyu açtınız mı hocam
Çok iyi anladım ustam teşekkür ederim.ürünlerin IDleri gibi düşün
"https://www.amazon.com.tr/dp/B0FFH1V4FZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title" link mesela ? den sonrası önemli değil burada dp den sonra yer alan kod ASIN diye geçer yani B0FFH1V4FZ. Bununla tarama yaptırırsan daha hızlı sonuçlar alabilirsin ancak sadece listedeki ürünleri aramış olursun
TP-LINK ARCHER VR400 1200 Mbps VDSL2 MODEM
iade ettim firmware update ettikten sonra DSL sabitleşmedi ne güzel 1200tlye almıstım modemi :/