Rehber Güncel parçalar ile F/P bilgisayar toplama rehberi (26.04.2026)

evet şuanda malesef pahalı. pure modeli ile nerdeyse aynı fiyatta. ama bazen 36 ila 35 aralarına düşüyor. bu fiyata düştüğünde alınabilecek en iyi ekran kartlarından biri olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benimkine aklımdaki fikir aktifliğe gerek yok. özellikleri listeleyip kendi içerisinde tier liste falan sokucam. bitirip konuyu emanet ederim. aktif olarak işte çalışıyorum fazla vakit bulamıyorum. şuanda bana lazım olan bi tablo bulmak ama bulamadım. E-tablo falanmı kullansam acaba :D

Alıntıyı görüntüle
gerçi şuanda 35k ya düşmüş @jombo @K1dot .
aa fiyata bak la

aa fiyata bak la
asus prime gibi ekran kartı yerine bu karta 500 daha koyup tercih ederim. prime modeli olan insanların çoğusu problem yaşıyor ve ısınabiliyor. aynı fiyatta pulse varken bakmam bile. birde pulse modelinin kalın olması çok kaslı gösteriyor kartı. ben açıkca prime modeli görüntüsünü fazla sevmiyorum.

asus prime gibi ekran kartı yerine bu karta 500 daha koyup tercih ederim. prime modeli olan insanların çoğusu problem yaşıyor ve ısınabiliyor. aynı fiyatta pulse varken bakmam bile. birde pulse modelinin kalın olması çok kaslı gösteriyor kartı. ben açıkca prime modeli görüntüsünü fazla sevmiyorum.
ben de aynı şekilde katılıyorum

Oem olarak alınmadığı sürece kendi başına alınmaz. bi aralar 9070xtler yeni çıktığında insanlar oem olarak alıyodu. konu açıyordu, undervolt atıyorum crash yiyor. onu yapıyorum crash yiyor diye. Marka model sorduğum zaman yarısı asus prime diyodu. ha nitro+ dada tabi veriyor bazen böle hatalar ama prime modeli sanırsam donanımsal olarak bozuk. kart crash vermeden duramıyor. Bende pulse modeli var. sadece 1 kere driver problemi yaşadım onun dışında ne yapsam çalıştı. kendi yaptığım 9070xt undervolt rehberini falan onla yaptım.

15 dakika veya daha kısa süre içerisinde tüm öneriler eklenecek teşekkürler tekrardan (giriş seviyesindeki en iyi kartı eklememek hata olmuştu zaten :D)

15 dakika veya daha kısa süre içerisinde tüm öneriler eklenecek teşekkürler tekrardan (giriş seviyesindeki en iyi kartı eklememek hata olmuştu zaten :D)
olur öle şeyler. topluluk olarak yardım edecezki burası dahada gelişecek ve güzelleşcek. elinize sağlık. bende bu tablo işini falan araştırmaya başlayayim. böle giderse ertelemekten yapamicam başkası yapacak. en azından şimdiden başlasam ay sonuna kadar anakartların falan %40 ın falan hallederim.

olur öle şeyler. topluluk olarak yardım edecezki burası dahada gelişecek ve güzelleşcek. elinize sağlık. bende bu tablo işini falan araştırmaya başlayayim. böle giderse ertelemekten yapamicam başkası yapacak. en azından şimdiden başlasam ay sonuna kadar anakartların falan %40 ın falan hallederim.
en yakın zamanda konunuzu aramızda görmek istiyoruz abi :D

en yakın zamanda konunuzu aramızda görmek istiyoruz abi :D
Kendi anakartıma gidip A+ tier vereyimde belki pöpülerleşirse konu kandırırım :kekw:
türkiyede Asrock b850 livemixer kullanan tek kişimiyim acaba diye düşünüyorum piyasda hep Asus rog falan var.

Kendi anakartıma gidip A+ tier vereyimde belki pöpülerleşirse konu kandırırım :kekw:
türkiyede Asrock b850 livemixer kullanan tek kişimiyim acaba diye düşünüyorum piyasda hep Asus rog falan var.
usb soketleri vs fazlaymış galiba öyle bir şey okumuştum sürekli tak çıkar yapardım :D fazla oc sevmeyen bir karttı sanırsam

bizim @jombo nun s2h ını da A++ yaparmısın adamın anakartı a620 tier listinde bile yok :D

usb soketleri vs fazlaymış galiba öyle bir şey okumuştum sürekli tak çıkar yapardım :D fazla oc sevmeyen bir karttı sanırsam

bizim @jombo nun s2h ını da A++ yaparmısın adamın anakartı a620 tier listinde bile yok :D
15 tane usb portu bulunmakta. ekstradan extend ile 23 tane usb porta kadar destekliyor. OC yi eski modelleri sevmiyor. yeni modellerinde 14+2+1
yani 17 faz kullanıyor. her bir fazda 80a. ondan kaynaklı 9800x3d bile oclesen bi şekilde kaldıracak kadar kapasiteli.

olur sizinkilere direk S+ falan yapayim piyasada satarsınız rahatça :kekw:

Müsait oldum önerileri ekliyorum dostlar haberiniz ola ekstra tavsiyesi olan varsa söylesin elim değmişken ekleyeyim."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,926
Son üye
Fırat deniz72
Geri