TsuchinagaHiyori
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 483
Alıntıyı görüntüle
@jombo bende tablonun geneli için bişiler deniyorum. şuanlık görüntüsü böle. ekstradan detaylı neler ekleyebilirim düşünüyorum. biraz kapsamlı olsun istiyorum ama aşırıda kapsamlı yaparsam bazı bilgileri bulamayabilirim diye düşünüyorum.
bence şuan aklınızda varken doldurun sonradan tekrar rahat kafayla ekleme yaparsınAlıntıyı görüntüle
@jombo bende tablonun geneli için bişiler deniyorum. şuanlık görüntüsü böle. ekstradan detaylı neler ekleyebilirim düşünüyorum. biraz kapsamlı olsun istiyorum ama aşırıda kapsamlı yaparsam bazı bilgileri bulamayabilirim diye düşünüyorum.
b650m s2h ne yazıyor la SAS++++ falanAlıntıyı görüntüle
@Telefonunu Çıkra 'yı örnek alabilirsin kendi techolay konusunda bu şekil yapmıştı bende çok örnek aldım.
ayrı ayrı kategorilendirmeyi düşünmedim. olurda insan önemli bi yeri merak ederse orayı kolayca bulabilsinler diye. hatta şöle bişey gördüm ama bu beni baya aşar :Alıntıyı görüntüle
@Telefonunu Çıkra 'yı örnek alabilirsin kendi techolay konusunda bu şekil yapmıştı bende çok örnek aldım.
reklam yasak abim (!)ayrı ayrı kategorilendirmeyi düşünmedim. olurda insan önemli bi yeri merak ederse orayı kolayca bulabilsinler diye. hatta şöle bişey gördüm ama bu beni baya aşar : Alıntıyı görüntüle
bu kadar detaylı yapamam o kadar yetenekli değilim. birde çok uzun uğraş gerektirir bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@jombo listeyi bitirip konuyu açabilirsem bu konuya koyarsın linki. ekstra bilgi edinmek isteyenler bakabilir. şimdi ana kategorileri ayarliyim sonrası basit.
ana kart : Biostar B650M X3D Pro+ - 5490 TLSiz alıyor olacak olsanız nasıl yapardınız? 60-70 civarı mesela. ufak geçse sorun olmaz
Tabii ki ekleriz hiç sorun değilayrı ayrı kategorilendirmeyi düşünmedim. olurda insan önemli bi yeri merak ederse orayı kolayca bulabilsinler diye. hatta şöle bişey gördüm ama bu beni baya aşar : Alıntıyı görüntüle
bu kadar detaylı yapamam o kadar yetenekli değilim. birde çok uzun uğraş gerektirir bu.
@jombo listeyi bitirip konuyu açabilirsem bu konuya koyarsın linki. ekstra bilgi edinmek isteyenler bakabilir. şimdi ana kategorileri ayarliyim sonrası basit.
Tabi konu güncel piyasa deil 2. konu olarak burayı kullansınlarreklam yasak abim (!)
en üste koyacağız![]()
koyarız abim sorun yok siz sağ salim bitirin de (günlük 300 liraya :d)Tabi konu güncel piyasa deil 2. konu olarak burayı kullansınlar
size kalmış koyup koymamak zaten. ben bitireyimde gerisini düşünürüm. şuanlık yabancı tablolardan liste için fikirler alıyorum. ondan sonra anakartları tek tek araştırıp yazcam. en pöpüler kartlardan biri olan prime b650m-r ile test yaparak deniyorum
haftalık yap onu. işte çalışıyorum diye iflasmı ettircen benikoyarız abim sorun yok siz sağ salim bitirin de (günlük 300 liraya :d)
ne yapayım ben usb kaç w hojamAlıntıyı görüntüle
böle gözüküyor şuanlık. biraz sade olup anlaşabilirliği yüksek olması lazımki bi işe yarasın. yabancı kaynaktaki tablolarda adam Usb portunun kaç W veya veri hızı verdiğine kadar yazmış. o kadar detayı çoğu kişi umursamaz diye düşünüyorum. @K1dot @jombo
haftalık yap onu. işte çalışıyorum diye iflasmı ettircen beni![]()
hocam sistemlerden anlayan birisiniz galiba.Banada vatandaki zotac rtx5080 66.000TL olarak hesaplayıp 5080-7800x3d kurabilir misiniz 120-125 arasında.130 mümkünse çıkmasını istemem ama alternatif alırım.Yaparsanız çok memnun olurumana kart : Biostar B650M X3D Pro+ - 5490 TL
işlemci : AMD Ryzen 5 7500F/7600 - 6047 TL
Soğutucu : Dark Freezer X123 Duo - 799 TL
GPU : Asus Prime Radeon RX 9070 XT OC - 34.999 TL
ssd : Western Digital Green SN3000 - 6.690 TL
ram : Patriot Viper Venom 16 GB 6000MHz CL30 - 11.399 TL
kasa
akvaryum : Aerocool P300C - 2.799 TL
düz : Vento VG16AL - 2.349 TL
psu : Raijintek Cratos Lite 0R30B00037 Gen5.1 850 W - 3.659 TL
71-72k Civarı oluyor parça kalitesi on numara.
Tabii ki ekleriz hiç sorun değil![]()
Hocam rehberimde de belirtim 5080 bu durumdayken önermem ama yaparım tabii bekleticem biraz.hocam sistemlerden anlayan birisiniz galiba.Banada vatandaki zotac rtx5080 66.000TL olarak hesaplayıp 5080-7800x3d kurabilir misiniz 120-125 arasında.130 mümkünse çıkmasını istemem ama alternatif alırım.Yaparsanız çok memnun olurum
Aslında Şuan 4070ti ve r7 7700x sisteme sahibim bunu 60.000 satıp yükseltmeyi planlıyorum.Sizce gerekli mi yoksa 6000 beklemelimiyim? Ne zaman çıkacak bilmiyorum 6000 serisi.Oyun için bu aradaHocam rehberimde de belirtim 5080 bu durumdayken önermem ama yaparım tabii bekleticem biraz.