🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Durum:Kullanılabilir - Çıtır hasarlı
:D
Adamlar kontrol etmiyor resmen ya tekrar gelen ürünü satışa koyuyorlar
Aslında biraz müşteriden kaynaklı, beğenmedim diyip iade edersen satışa açıyorlar sanırım
Sorunlu ürün diyip göndermek lazım iadeye

Blackshark V2 Hyperspeed - 3830 TL
Fiyat avantajı yok 5 tane var stokta diyor :)

Bir ara 9060 XT çok düşüyordu depoya en son düşeli herhalde 1 ay oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar 1 tane daha 9 yazmayı unuttu herhalde. Alıntıyı görüntüle
1777023484930.webp

Göndermişler, fena kaçırdık...

Son düzenleme:
:D
Adamlar kontrol etmiyor resmen ya tekrar gelen ürünü satışa koyuyorlar
Aslında biraz müşteriden kaynaklı, beğenmedim diyip iade edersen satışa açıyorlar sanırım
Sorunlu ürün diyip göndermek lazım iadeye

Bir ara 9060 XT çok düşüyordu depoya en son düşeli herhalde 1 ay oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Göndermişler, fena kaçırdık...

hemde satıcı hawk he vay be

Biri kahve makinesi istiyordu kimdi o?

12.8K sıfırı bu da sıfır 1 stok, amazon satıcı.

1777024450232.webp

iffalcon müşteri hizmetleri ne kadar bilgisiz olabilirse o kadar bilgisiz. Bomboş bir firmaymış, Adamlar SN'dan garanti sorgulamak için cumhurbaşkanına telefon açacak resmen. İnanılmaz amatör bir firma, 30sn lık iş normalde. Adamlar SN'den garanti sorgulayabilmek için 10dk görüşme sonrası tel numaramı istedi, biz size döneriz dedi :D
Çok teşekkürler hocam bilgilendirme için, yarın tekrar bilgilendirebilirseniz çok sevinirim

4k ya almıştım iade ettim mikrofon içeri girmiyor takılıp kalıyordu 4700 e fiyatlamışlar yine
düşünen varsa bilgisi olmuş olsun ürün genel olarak malzeme kalitesi ve ses seviyesi olarak kusursuz rgb ışıklandırması manyak bi detay

Son düzenleme:
Çok teşekkürler hocam bilgilendirme için, yarın tekrar bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Dostum bugün servisle görüştüm SN'dan ilk kurulumdan garantiyi sorgulatacağım. Onun dışında bu TV'de kutuyu senin açman veya servisin açması bir şey ifade etmiyormuş. Yani biz garanti vermiyoruz, ilk kurulumdan başladıysa belki o şekilde olur dedi, onada bana donucekler. Onun dışında kendin açıp takabilirsin direk, normal TV'ler gibi gelip garantiyi takıp başlatmıyorlarmış. Cunku zaten cihaz firma tarafindan garanti disi sayiliyor, sadece Amazon 1 yıl garantisi var. Fatura istiyorlar zaten faturada ikinci el yazıyor :D

Aşırı bir indirim yok denk geldi diye paylaşıyorum.

Alıntıyı görüntüle
4K versiyonunu aldım 13'e valla şansa kutu hasarlı geldi sadece :D Buna 9700 çok ya, 3 yıl garantide gidiyor hem. Sıfırı 11.700.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri