kyemre058
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 691
Beyaz setup kuranlar kaçırmasın normalde 80k dan aşşağı görmedim. https://www.incehesap.com/colorful-...ltra-oc-16gb-gaming-ekran-karti-fiyati-77189/
tasarımı kötü ve siyahtı kanka beyaz ekran kartı için bu ,herhangi birisi alıp rastgele takmaz . 3 taksit alınmaz keşke bunlarda yükseltse taksidi59 liralık 5080 den sonra sarmıyor.
Tercih meselesi. Şahsen beyaz sistemler bana keriz silkeleme gibi geliyor. Birebir aynı yada benzer kalitede siyah sistem 100K, beyaz sistem 120-130K.tasarımı kötü ve siyahtı kanka beyaz ekran kartı için bu ,herhangi birisi alıp rastgele takmaz . 3 taksit alınmaz keşke bunlarda yükseltse taksidi
İndirim yakalayarak almak şahsen daha mantıklı bazen de beyazlar daha ucuz oluyorTercih meselesi. Şahsen beyaz sistemler bana keriz silkeleme gibi geliyor. Birebir aynı yada benzer kalitede siyah sistem 100K, beyaz sistem 120-130K.
Hocam o mantıkla tüm her şey keriz silkeleme oluyor zaten. Bencede doğru bu arada. Misal RGB gerek varmı yok ama ekstra para veriyo insanlar. Sıvı soğutmaya amd işlemcilerde gerek yok ama alınıyor. Ondan sonra kasanın içine ekran koyuyorlar strimer kablo koyuyolar lian li fan döşüyolar falan. Kasayı süslemesi adamların 30k tutuyo sadeceTercih meselesi. Şahsen beyaz sistemler bana keriz silkeleme gibi geliyor. Birebir aynı yada benzer kalitede siyah sistem 100K, beyaz sistem 120-130K.
Tercih meselesi. Şahsen beyaz sistemler bana keriz silkeleme gibi geliyor. Birebir aynı yada benzer kalitede siyah sistem 100K, beyaz sistem 120-130K.
Benim kasa, kule tipi, ekran kartım, ramlerim neredeyse tüm bileşenler ARGB ama hiç birini açmam soğutucunun 3pin ARGB kablosu bile takılı değil o derece, sevmiyorum pavyon gibi kasayı.Hocam o mantıkla tüm her şey keriz silkeleme oluyor zaten. Bencede doğru bu arada. Misal RGB gerek varmı yok ama ekstra para veriyo insanlar. Sıvı soğutmaya amd işlemcilerde gerek yok ama alınıyor. Ondan sonra kasanın içine ekran koyuyorlar strimer kablo koyuyolar lian li fan döşüyolar falan. Kasayı süslemesi adamların 30k tutuyo sadeceBide beyaz bileşenler için ekstra bi 30k veriyolar. 100k ya dizilen sistem 150k oluyor.
Hocam bence çift kule çift fan soğutucularla rahat rahat soğuyor 105w tdp işlemciler. Ne sıcaklık beklediğiniz de önemli tabi. Ben 55 60 da çalışmasada olur 70 olsun sessiz olsun kafasındayım.Benim kasa, kule tipi, ekran kartım, ramlerim neredeyse tüm bileşenler ARGB ama hiç birini açmam soğutucunun 3pin ARGB kablosu bile takılı değil o derece, sevmiyorum pavyon gibi kasayı.
Bu arada AMD konusunda yanlışın var, AMD işlemcileri soğutmak Intelleri soğutmaktan çok daha zor. Misal 9700X 105W, 14600K PL açık tam yükte 180W emin ol aynı soğutucularla prime 95 yapsan sıcaklıklar aşağı yukarı benzer olur en kötü ihtimal 14600K 3-5 derece daha sıcak olabilir. İkisi aynı TDP olsa Intel çok daha serin çalışır.
Soğur tabi ona bir lafım yok sadece AMD işlemcilerin TDP den kaynaklı az ısındığını sanıyorlar onun için söyledim.Hocam bence çift kule çift fan soğutucularla rahat rahat soğuyor 105w tdp işlemciler. Ne sıcaklık beklediğiniz de önemli tabi. Ben 55 60 da çalışmasada olur 70 olsun sessiz olsun kafasındayım.
Öyle böyle değil rgb kısmı da istediğiniz renge ayarlanabiliyor full beyaz sistemde beyaz renkle efsane duruyor.şu tasarım inanılmaz iyi ya