❌İndirim Bitti! WRAİTH 23 NİSAN İNDİRİMLERİ BAŞLANGIÇ 23.04.2026 BİTİŞ 26.04.2026PART 2

Hiç merak etmeyin wraithe tapanlar sömürür bitirir her şeyi. Alıp iade edecekseniz benden size tavsiye kargo poşetini sakın açmayın. Ürünün kutusunu açmasanız bile açtınız diyip iade almıyorlar. Benim gibi hakem heyeti sonucu beklersiniz tabi açarsanız :)

Eline sağlık hocam

Eline sağlık hocam
saolun hocam teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç merak etmeyin wraithe tapanlar sömürür bitirir her şeyi. Alıp iade edecekseniz benden size tavsiye kargo poşetini sakın açmayın. Ürünün kutusunu açmasanız bile açtınız diyip iade almıyorlar. Benim gibi hakem heyeti sonucu beklersiniz tabi açarsanız :)
gewughwugwh valla artık bundan dolayı az para daha ekleyip klassegeardan almayı düşünüyorum atk a9 plusı

NiceHCK NK1 ses kartını almayı düşünüyorum arkadaşlar daha iyi bir seçenek var mıdır ucuz olarak? Telefonda İem kullanmak için alacağım.

NiceHCK NK1 ses kartını almayı düşünüyorum arkadaşlar daha iyi bir seçenek var mıdır ucuz olarak? Telefonda İem kullanmak için alacağım.
hocam bunu alacaksanda belirteyim wraithin iade politikası baya serttir kutu açılırsa iş biter

Wraith'tan başka ekipman siteleri varmı

Belli bir bütçem yok da benim zamanında 50tl ye aldığım iem kulaklıklar için dönüştürücüye 1000tl falan da vermek istemem yani hocam.
bu ürünü stoğu olsaydı bunu önerirdim bir arkadaşım kullanıyordu memnundu ama wraithinki daha iyi gibi çokta ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,061
Üyeler
192,864
Son üye
evrebyrli35
Geri