aynen o hocam beyaz xpg.Dün 16kya 6400mhz cl30 32gb satıldı. Seninkisi nedir hocam?
Valla geç gördüm onu. Varsa ben de alırımaynen o hocam beyaz xpg.
Ddr4 lazım değildir muhtemel ama bi ihtiml sorayım yine belki 4 kurmuşsundurSizce ikinci elden çekilir mi yoksa bir kampanya vb daha olur mu. Tek kalan parça ram
Bunu almak yerine şerefimle ddr4 alırım daha iyi. 6000mhz cl 30 bir ramle arasında devasa farklar var fps açısından neredeyse ekran kartı yükseltmesi kadar fark var.hocalar selamlar, yeni konu açamıyorum diye buraya yazıyorum. vatan bilgisayar satışı değil ama "Inno3D 32gb ddr5 4800 mhz cl40" bu fiyata zor bulunur gibi, ihtiyacı olan hemen kapsın derim. yine böyle ekstra indirim gelmediği sürece kaçmaz bir fırsat bence.
Hocam benim aldığım xpg 2x8 daha takma fırsatım olmadı da benimde üretim yeri taiwan yapay zekaya sordum birine hynix birine nanya dedi ne kadar doğru onu bilmiyorum nanya o kadar kötü müBen de öyle tahmin etmiştim de emin olmuş oldum bu bilgiyle de, kutuda taiwan üretimi yazanlar dikkat etsin kutuyu açmadan çipi bilmem lazım çipe göre iade ederim satarım vs diyen varsa![]()
Buyrun hocam yeni gordum bildirimiHocam başka görseller var mı
kasa icinde bir suru oyuncak var hava akisini etkilemiyor mu?Buyrun hocam yeni gordum bildirimi
Hocam boyle bile kullandim hic etkilemezkasa icinde bir suru oyuncak var hava akisini etkilemiyor mu?
ustteki slotta 4090-5090 varsa oyuncaklar da keyfe gelmisHocam boyle bile kullandim hic etkilemez![]()