Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 681
Abur cubur yada herhangi bir şey yiyip içerken yaşadığınız en garip olay varmı varsa nedir
Nasıl fark ettinizPide söylemiştim adam içinde pide kesmek için olan jileti unutmuştu ısırsam ağzım yoktu
Her zaman bakarım içine döneri falanda yemeden bir açarım bir bozukluk var mı diyeNasıl fark ettiniz
Eee SONRA naptınızHer zaman bakarım içine döneri falanda yemeden bir açarım bir bozukluk var mı diye
Nasıl bu kadar cok ifade kastınız mesajınızın nerdeyse 6 katıPide söylemiştim adam içinde pide kesmek için olan jileti unutmuştu ısırsam ağzım yoktu
Adam teli getirin demedimi paketi acınca ne dedinizdominos sipariş etmiştim fırıncı adam pizzaların yanmaması için özel teli yanlışlıkla pakete koymuş kürekle beleşten pizza telim oldu hala kullanıyorum mükemmel bişey
küçükken cips yemiştim paketin içinde ambalajlı bi kart çıkmıştı 50tl yazıyodu hala neden çıktığını anlamadımAbur cubur yada herhangi bir şey yiyip içerken yaşadığınız en garip olay varmı varsa nedir
hayır hiç farkında bile değiller şaşırdım görünce vallaAdam teli getirin demedimi paketi acınca ne dediniz
Hacı proglide ise versene ya acil lazım fiyatlar uçmusHer zaman bakarım içine döneri falanda yemeden bir açarım bir bozukluk var mı diye
Onu ceblememisdir oHacı proglide ise versene ya acil lazım fiyatlar uçmus
Onu ceblemiş olsa bile proglide ile pidemi kesilirHacı proglide ise versene ya acil lazım fiyatlar uçmus
Ne bileyim ama lazım acil mala benzedik markete gitmeye üşeniyorumOnu ceblememisdir o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onu ceblemiş olsa bile proglide ile pidemi kesilir