Sağolun hocam düşünceniz için ama taksitli almam gerekiyor.Hocam istersen sana aldığım fiyattan verebilirim sipariş geçtim gelmedi daha ama. İhtiyacım yok yedek pc için almıştım. İstanbuldaysan
Sağolun hocam düşünceniz için ama taksitli almam gerekiyor.Hocam istersen sana aldığım fiyattan verebilirim sipariş geçtim gelmedi daha ama. İhtiyacım yok yedek pc için almıştım. İstanbuldaysan
Gözüm burada kod olayını çözerseniz haber verirseniz memnun olurum.Alıntıyı görüntüle
amazon müşteri hizmetleri bu arkadaş ya bilmiyor ya da yollayacaklar daha önce alabilen varmı kod amd ürünü alıp amazondan.
Bende teslim aldım gayet güzel performans durumu.Crimson desert için bir gelişme oldumu hocam ?Nitro anakart ve ekran kartı ikilisi nasıl olacak bakalım
Kod gelmeyince destek kaydı bıraktım amazona ne zaman dönerler bilmiyorum yarında ameliyatım var sabah haber ederim biraz gecikmeli de olsaBende teslim aldım gayet güzel performans durumu.Crimson desert için bir gelişme oldumu hocam ?
Çok geçmiş olsun.Kod gelmeyince destek kaydı bıraktım amazona ne zaman dönerler bilmiyorum yarında ameliyatım var sabah haber ederim biraz gecikmeli de olsa
yok bazen 27 kya düşüyor onlar daha iyi olurBence fiyat güzel
Bende bir kayıt açayım mı acaba otomatik alanlara mı iletilecektekrar ulaştım 1 mayısa kadar ulaştırılacağı notu bırakılmış bekliyoruz bakalım![]()
Hocam kasa modeli nedirBende teslim aldım gayet güzel performans durumu.Crimson desert için bir gelişme oldumu hocam ?