Fitgirl'den RDR2 indirmek güvenli mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
fitgirl yillarin repackcisi forumda guvenilir degil diyenler koyunden yeni gelmis vatandaslarimiz. oyunlari crackleme islemi zaten her zaman virus olarak algilanir kirik oyunlar icin normaldir
babasının hayrına crackleyip bedavaya dağıtmıyor ya kimse crack işte her zaman bir şey vardır

Selam, FitGirl üzerinden qBittorrent ile RDR2 indiriyordum (orijinal sitesinden). İndirme sırasında Windows’un kendi antivirüsü uyarı verip setup dosyasını sildi. Antivirüsü kapatıp tekrar indirdim ve VirusTotal’e yükledim. Sonuçlar temizdi ama Windows’un kendi antivirüsü beni tedirgin etti. Ne yapmam lazım?
keşke oraya girmeseydiniz

rdr 2 hesabı al itemsatıştan 20 tl oluyor genelde riske girme

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Indirilir ama isini garantiye al banka vb islemler icin hep telefonun mobil programlarini kullan. Online alisverislerde bile kredi kartlari herkesin kopyalandi bu ulkede yani fitgirlden hic korkma

Bi halt olmaz. Hatta TR site de var virüssüz istersen özelden yaz.

Oyun fiyatları yüksek olduğu için oradan indirip bakarım beğenirsem alırım mesela crimson desert beni sarmadı

Ben de yukarda mert hocam demiş aynısını diyecektim. 20 liraya hesap falan çözüp oynayabiliyorsunuz o tarz oyunları veya ararım dersen hocam bedavaya sağda solda bulunabiliyor. Hesaba girer çevrimdışı oynar bitirir çıkarsın, zaten baya kişiye satıyorlar zararı da olmuyor

200- 300 lira olsa hepsini orjinal alırdım.
Ama bu fiyatlardan almam kusura bakmasınlar.
Fitgirl orjinal sitesi "site"ile biten güvenilirdir. Reddit'te piracy başlığını düzenli takip edin. Yamugu olan siteleri anında ifsa ederler.

indir bir şey olmaz

Selam, FitGirl üzerinden qBittorrent ile RDR2 indiriyordum (orijinal sitesinden). İndirme sırasında Windows’un kendi antivirüsü uyarı verip setup dosyasını sildi. Antivirüsü kapatıp tekrar indirdim ve VirusTotal’e yükledim. Sonuçlar temizdi ama Windows’un kendi antivirüsü beni tedirgin etti. Ne yapmam lazım?
Antivirüsler oyun kurulduktan sonra genelde siliyordu crack dosyalarını, daha indirirken silmesini ilk defa duyuyorum.

FitGirl bir repack sitesidir. Zaten kırılmış olan oyunları paketler, gereksiz dil paketlerini atar ve boyutunu ufaltır. Asıl amacı budur.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,460
Üyeler
193,053
Son üye
kc.ozn
Geri