1ST Player 750W 80+ GOLD Gen 5.1 PSU 5000TL

Hocam ütopik fiyatlar dışındakiler demiştim ama. Çok normal bir fiyat değil bu. Kastettiğim maks 11 12k tarzı yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada buda A+ Tier değil hocam A Tier olarak geçiyor.

Hocam merakımdan soruyorum şuan TR de bu çok ütopik fiyatlara satılan MEG tarzı seriler dışında alınabilecek en kaliteli ürün Corsair RMx serisi mi yoksa daha iyisi varmıdır

Adamlar 5080 noctua edition yaptı astralden daha kalın :) Millet redditte sövüyodu 5080 yerine 5090a niye yapmadınız diye
Daha önce demiştim ama NZXT C1000/1200 daha iyi performans gösteriyor. Sıfır desibelde de daha00 iyi.

Neden öyle dediniz hocam ?
Kalite farkı çünkü bu tarz ürünlerin içeriğini iyi kontrol etmek lazım kapasitörler vs japon parçalardan mı üretilmiş yoksa full prc mi corsair'e bir şey olduğunda en azından karşınızda bulabileceğiniz bi firma var enermax rampage gibi saçma sapan markalardan hep ağzı yanan oldu servise gidip kutu açılmadan iade edildiği oldu bu basit çin malı marka basıp piyasayı çöplüğe çevirenlerden :)

sadece 1200 modeli mi 850 1000 de okeymi bide Core PA ve düz PA modeli var hangisi tam olarak ?
Düz C 2024 serisi daha iyi. C1000 zaten 230V input'da en üst sırada.

Kalite farkı çünkü bu tarz ürünlerin içeriğini iyi kontrol etmek lazım kapasitörler vs japon parçalardan mı üretilmiş yoksa full prc mi corsair'e bir şey olduğunda en azından karşınızda bulabileceğiniz bi firma var enermax rampage gibi saçma sapan markalardan hep ağzı yanan oldu servise gidip kutu açılmadan iade edildiği oldu bu basit çin malı marka basıp piyasayı çöplüğe çevirenlerden :)
ENERMAX'a saçma diyenide ilk defa gördüm. ENERMAX dediğiniz marka Corsair'den köklü, uzun yıllar güç kaynağı üretimi yapmış bir firma. Araştırın.

Corsair hem iç bileşen hem performans hem de ses açısından daha düşük bir model 1st Player'a karşın.

Hocam enermaxla rampage'i nasıl bir tutuyorsun?

Düz C 2024 serisi daha iyi. C1000 zaten 230V input'da en üst sırada.

ENERMAX'a saçma diyenide ilk defa gördüm. ENERMAX dediğiniz marka Corsair'den köklü, uzun yıllar güç kaynağı üretimi yapmış bir firma. Araştırın.

Corsair hem iç bileşen hem performans hem de ses açısından daha düşük bir model 1st Player'a karşın.
RM1000x ten daha mı sessizdir hocam NZXT C1000

Yav arkadaş anlamadım herkes her markayı kötülüyor bir şey almaya kalksak herkes farklı bir şey öneriyor.

Yav arkadaş anlamadım herkes her markayı kötülüyor bir şey almaya kalksak herkes farklı bir şey öneriyor.
Hocam ne alıyosan al gamepower fazeon rampage segotep ne bileyim bu ve türevlerine bulaşma. Bunlar dışında alacağın ürünler belki en üst kalite olmayabilir ama belirli bir kalite standartında üretildiği için üzmez en azından.

marka güvenilir mi
Hocam top markalardan
Akakçe’de görünmüyor, ancak Pckolik’te mevcut. İhtiyacı olanlar için iyi bir fiyat.
İndirim bir süredir zaten devam ediyormuş fakat forumda konusunu göremediğim için, benim gibi göremeyenler adına paylaşmak istedim;
https://pckolik.com.tr/urun/1st-pla...asitor-full-moduler-apfc-10-yil-garantili-siy

Bakın daha önce konusunuda açmıştım 5.500TL’ye bu attığım Varken bu fiyat bantlarında Düşünmeye bile gerek yok

(Marka’yı bilmeyenler için 2000 Başlarında Globalde PSU’da 1’ciydi adamlar kalite olsun Marka popülerliği olsun vs. Sonra Saldılar Fabrikayı sattılar vs. Şimdi Tekrar En kaliteli Psu’ları Uygun fiyata satarak Konumunu geri kazanmaya çalılıyor şuan da ilk 10da rahat varlar 5-6’da falanlar)

Hocam Yuhhh Enermax nere Rampage Nere enermax’a Çin malı demek Hakaret Adamlar 2000’lerde Top 1’di şuan bakın bu konuda attığım ürüne mesela 1000W 5.5K kapasitörler %100 Japon (Hatta Endüstiriyel düzeyde) Globalde 10 yıl garanti veriyor adamlar diğer bileşenlerde kaliteli vs…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri