Motora benzin yerine dizel yakıt koyma

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,123
Kuryeyim motor ticari utts fiş vs hepsi var. Benzin yerine dizel koydular 1km gittim stop etti şuan çalışmıyor. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım ?

Nasıl becerdiler?Eğer değilsen günahını almıyayım ama troll gibi geldi
Motorun fotoğrafını da atmama gerek var mı hocam ? Niye böyle bir şey için troll konu açayım?

Ekler

• 1000041896.webp
    1000041896.webp
    154.5 KB · Hit: 34
Arayıp söyleyeceksin.
Şuan benzinliğe geldim tanıdık Tamirci vs hesabına getirecekler sanırım. Ne gibi haklarım var ne yapmam lazım vs bilmiyorum başına gelen varsa

Kral kusura bakma ve geçmiş olsun öncelikle.Hemen gidiosun benzinlikçinin şube müdürünü çağırıyosun ve sana hallediyorlar .Benim arabayada personel dikkat etmedi yaz günü benzin öyle bi taştı ki..Neyse müdür dedi isterseniz hemen arabayı değiştirelim veya işten atalım biz dedik kalsın ancak daha dikkatli olun.Bir de personel "n'olacak abi yenisini veririz kasma" demişti ya(içinde can var can)

Şuan benzinliğe geldim tanıdık Tamirci vs hesabına getirecekler sanırım. Ne gibi haklarım var ne yapmam lazım vs bilmiyorum başına gelen varsa

Meydana gelen hasarı istasyon karşılayacak.

Meydana gelen hasarı istasyon karşılayacak.
Meydana gelen hasar için yetkili bayisi ile görüştüm, blokta değişmeyen bir parça olmayacak dedi hepsi değişmek zorunda diyorlar. Benzinlikteki muhasebeci "tanıdık usta var depoyu boşaltır benzin doldurur devam ederiz"diyor. Eğer ısrarcı olursalar karakola gidip şikayetçi olacam.

Meydana gelen hasar için yetkili bayisi ile görüştüm, blokta değişmeyen bir parça olmayacak dedi hepsi değişmek zorunda diyorlar. Benzinlikteki muhasebeci "tanıdık usta var depoyu boşaltır benzin doldurur devam ederiz"diyor. Eğer ısrarcı olursalar karakola gidip şikayetçi olacam.

O zaman hepsi değişecek kardeşim. Muhasebecinin dediğine göre gidilmeyecek.

O zaman hepsi değişecek kardeşim. Muhasebecinin dediğine göre gidilmeyecek.
Öyle gözüküyor, bakalım mafyavari konuşulmaya başlanılırsa karakol yakın zaten.

Geri